مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: جهت و حرکت صنایع مختلف غذایی به سمت سالم سازی مواد است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، هدایت حسینی در رابطه با تاثیر صنعت بر سلامت محصولات غذایی گفت: صنایع غذایی در دنیا و کشور ما با هدف سالم سازی غذا ایجاد شده اند تا به دست مشتری و مصرف کننده برسانند.

وی گفت: در تمامی زمینه ها از جمله لبنیات وقتی شیر پاستوریزه می شود میکروب های آن به طور کامل از بین می رود؛ همچنین در صنایع گوشت نیز وقتی گوشت بسته بندی می شود بازرسی و نظارت های لازم انجام می شود و سالم سازی می شوند.

حسینی اظهار داشت: جهت و حرکت صنایع  مختلف غذایی به سمت سالم سازی مواد غذایی بوده و بهینه سازی جهت در دسترس قرار گرفتن برای مصرف کننده است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.