دکتر محمدباقر مینایی، متخصص طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به فواید پیاز ارگانیک گفت: مصرف پیاز ارگانیک به عنوان پیازی که در هنگام کشت هیچگونه مواد شیمیایی به آن ندادهاند بسیار برای بدن مفید است زیرا مملو از ریزمغذیها و املاح معدنی مورد نیاز بدن میباشد به طور مثال فلوراید پیاز میتواند خستگی روده در هضم سنگین برخی غذاها را کاهش دهد.
دکتر مینایی اظهار داشت: خوردن پیاز به دلیل داشتن ویتامین C برای کمک به معده، ملین بودن، جلوگیری از ریزش مو، داشتن گوگرد برای خوش فرم شدن ناخنها، برای کاهش استرس و داشتن خوابی آرام، افزایش اشتها در کودکان، درمان ضعف قوا در افراد کهنسال، کاهش بیماری شایع کمخونی و به دلیل داشتن فسفر برای تقویت حافظه کوتاهمدت بسیار توصیه شده است.
وی در ادامه افزود: کسانی که فشار خون بالا دارند حتی از پیاز ترشی هم برای کاهش فشار میتوانند استفاده کنند. آهن موجود در پیاز در خونسازی دخالت دارد و کمخونی را جبران میکند و ویتامین C آن میتواند مهارکننده عوامل ایجادکننده سرطان بهخصوص سرطان شایع روده باشد.
این متخصص طب سنتی عنوان کرد: علاوه بر مصارف خوراکی از ترکیب پیاز و زیتون در سوختگیها برای جلوگیری از تاول و ترمیم سریع زخم میتوانید استفاده کنید، همچنین برای درمان شپشهای سر با آب پیاز موهایتان را بشویید یا با مالیدن آن به آکنههای عارض شده روی بدنتان آنها در طی مدتی کمرنگ کنید.
وی خاطرنشان کرد: پیاز ارگانیک، پیاز خام و پخته نه سرخ شده را میتوانیم به عنوان عامل آنتی اکسیدان، کاهنده فشار خون، کنترل کننده چربی خون، کنترل کننده قند خون، کمک کننده به هضم معده و دستگاه ادراری و جلوگیری از یبوست محسوب کنیم و برای از بین بردن بوی دهان حاصل از خوردن پیاز هل سبز را زیر زبانتان بگذارید. توصیه میشود برنج را به دلیل اینکه ممکن است کمبود برخی ویتامینهای A، B و ... را داشته باشد با پیاز درست کنید تا همه کمبودهای احتمالی در برنج جبران شود.
انتهای پیام/