دکتر حسن اکبری، محقق طب اسلامی ایرانی در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به بحث فلفلها افزود: دو نوع فلفل داریم، نوع اول از خانواده بادمجان و گوجه فرنگی و سیبزمینی و ... است که همان فلفلهای سبز بلند و تازه میباشند که در صورت ماندن و خشک شدن فلفل قرمز میشوند و نوع دوم فلفل سیاه است و از نظر طب سنتی خیلی مفید است (فلفل سیاه درختی است با میوههای شبیه زالزالک و کاملاً سیاه که کال چیده میشوند و بعد از خشک شدن آسیابش میکنند و میشود همان پودر فلفل سیاهی که در دسترس است.
وی بیان کرد: فلفل سیاه خواص متعدد و بسیار مفیدی دارد از جمله تقویت قلب، مغز، حافظه و روده، ضدروماتیسم، ضد سرطان و تقویت سلولهای بدن. علت این اثرات عجیب خاصیت انرژیبخشی فلفل سیاه است که به مادهی پیرین که در داخل آن است برمیگردد.
این محقق طب اسلامی ایرانی اظهار داشت: بانوانی که از چاقی به ویژه چاقی موضعی شکایت دارند فلفل و زردچوبه را جایگزین رب غذایی خود کنند چون فلفل سیاه سوختوساز بدنشان را بالا میبرد و با دفع آب اضافی سلولها به صورت اتوماتیک وزنشان را کاهش میدهد. همچنین با اضافه کردن فلفل سیاه به غذا میتوانید میکروب معده، سرماخوردگی، سینوزیت، گلودرد، خلط زیاد، عفونتهای دستگاه تنفسی و روحیهی شادابی (بهعنوان یک داروی ضدافسردگی میتواند باعث ترشح اندروفینها در مغز و تقویت روحیه شادابی شود) خود را کنترل کنید.
دکتر اکبری در ادامه عنوان کرد: برای درمان درد آرتروز زانو، فلفل سیاه و عسل را ضماد کنید و استفاده نمایید البته از آن جایی که ممکن است پوست را بسوزاند هر وقت احساس سوزش داشتید سریع آن را بشویید. فلفل سیاه باعث تعریق میشود از این جهت میتواند به کسانی که کلیههای ضعیفی دارند در پاکسازی و سمزدایی کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: برای از بین بردن یبوست بهعنوان امالامراض (مادر همه بیماریها) در غذاهای خود از پیاز و فلفل سیاه استفاده کنید چرا که از قولبوعلی سینا شکم میتواند بین 3 تا 5 بار کار کند و مشکل سرطان روده و ... برطرف میشود. وجود آنتیاکسیدن در فلفل سیاه علاوه بر جلوگیری از سرطان باعث افزایش متابولیسم سلولهای بدن و در نتیجه کاهش کلسترول و تری گلیسیرید بدخون میشود و برای کسانی که چربی خون دارند، مفید است.
انتهای پیام/