به گزارش خبرنگار
اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حمید چیتچیان صبح امروز در مراسم امضای قراردادهای سرمایهگذاری در بخش آب و فاضلاب گفت: یکی از سیاستهای محوری دولت یازدهم واگذاری طرحها به بخش خصوصی است که این پروژهها شامل طرحهای زیربنایی همچون آبرسانی، شوریزدایی از آب دریا و تولید آب شیرین طرحهای آب و فاضلاب است که از جمله مهمترین وظایف دولت به حساب میآید.
وی در ادامه اظهار داشت: در ایران همانند باقی کشورها تلاش میکنیم که ایده مشارکت بخش خصوصی با دولت را تحقق بخشیم و تا به امروز نیز 99 طرح به صورت مشارکت بخش خصوصی و دولتی در حوزه صنعت آب و فاضلاب به اجرا درآمده است.
وزیر نیرو در ادامه به اهداف دولت با مشارکت بخش خصوصی و بخش دولتی اشاره و بیان داشت: ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات یکی از مهمترین اهداف است به گونهای که هم اینکه طرحهای بسیاری مد نظر وزارت نیرو است که به دلیل محدودیت منابع دولت اجرای آنها با مشکل مواجه شده که با همکاری بخش خصوصی در تأمین مالی در فرصت کوتاهتری این پروژهها به پایان می رسد.
چیتچیان در ادامه افزود: تجهیز منابع جدید برای انجام طرحهای زیربنایی آن هم با منابع بخش خصوصی از دیگر مزایای مشارکت بخش خصوصی به حساب میآید همچنین علاوه بر موارد نام برده میتوانیم از وضعیت مدیریتی بخش خصوصی در کنار بخش دولتی استفاده کنیم که در نهایت شاهد ارتقای ظرفیت مدیریت صنعت آب خواهیم بود.
وزیر نیرو تصریح کرد: ورود فناوری و توان فکری جدید از دیگر مزایای همکاری بخش خصوصی خواهد بود همچنین در پی اقدامات نام برده میتوانیم شاهد کاهش هزینهها و زمان پروژهها باشیم.
وزیر نیرو گفت: امروز شاهد امضای 20 قرارداد جدید در زمینههای بیع متقابل BOT و BOO به ارزش بیش از هزار و 500 میلیارد تومان هستیم همچنین تاکنون 114 طرح جدید با روشهای نامبرده در مراحل مختلف برگزاری مناقصه وجود دارد.
گفتنی است، پروژههایی به ارزش 4 هزار و 500 میلیارد تومان در دست اجرا داریم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با مشارکت بخش خصوصی شاهد پیشرفت کمی و کیفی به همراه کاهش هزینهها در ارائه خدمات به مردم باشیم.
انتهای پیام/