وی با بیان اینکه پنجاه درصد از درآمد فروش این محصولات صنایع دستی به خانواده زندانی میرسد، تشریح کرد: 25 درصد از این درآمد به خود زندانی، پنج درصد برای بیمه شان و 20 درصد نیز پس انداز میشود تا پس از آزادی زندانیان، به عنوان سرمایه های اولیه برای شروع به کار در اختیارشان قرار گیرد.
بنی هاشمی از نمایشگاه های صنایع دستی به عنوان یک فرصت بسیار خوب یاد کرد و گفت: چنین نمایشگاه هایی فرصتی در اختیار سازمان زندان ها قرار می دهد تا نشان دهد چه توانایی ها و استعدادهایی در زمینه هنر و صنایع دستی در میان زندانیان وجود دارد.
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی استان با تاکید بر نیاز این ادارهکل به ایجاد بازاری دائمی و مطمئن برای محصولات صنایع دستی زندانیان، خاطرنشان کرد: این اداره کل به سوی کارآفرینی بازار محور در حال حرکت است.
بنی هاشمی عدم پذیرش زندانی در جامعه و نبود اشتغال را دو مشکل عمده زندانیان پس از آزادی دانست و خاطرنشان کرد: در بحث اشتغال، صنایع دستی به دلیل اینکه به کارفرما احتیاج نداشته و خوداشتغالی محسوب می شود و نیز صنعتی سودآور با سرمایه اولیه کمی است، می تواند موثرترین راه با کمترین هزینه و بیشترین بهرهوری برای ورود زندانیان به بازار کار پس از آزادی شان باشد.