وی در ادامه تاکید کرد: به دنبال ایجاد مرکز نوآوری در مراکز علمی هستیم تا از طریق این مراکز بتوانیم یافتههای پژوهشی و ایدههای خلاقانه را به محصول تبدیل کنیم.
ضرغام تصریح کرد: برای اینکه به نیازهای نیروی انسانی کیفی جامعه پاسخ بدهیم باید تربیت نیروی انسانی را مطالعه و باید کارشناسی، سیاستگذاری و برنامه ریزی کنیم و این کار باعث میشود از منابعی که برای این کار اختصاص داده میشود به درستی استفاده شود.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران تاکید کرد: پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی میتواند در صورت نیاز به فردی که فارغالتحصیل یکی از دانشگاهها معتبر باشد و قصد جذبش را دارد طبق ضوابط صندوق برای او تقاضای پسا دکترا کند .
وی بیان کرد: همه بخش ها باید از یک جامعیت برخوردار شوند و پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی به خوبی میتواند این کار را انجام داده و تاثیر گذار باشد.
وی در پایان تاکید کرد: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در کنار پژوهشگر و صاحب ایده یک راهنما قرار میدهد تا روند تبدیل علم به محصول درست طی شود و بعد از آن مرکز نوآوری در اختیار مراکز علمی قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/
هادی اوزن هستم کلاس یازدهم تجربی
بنده موفق به طراحی یک مولکول در سطح ماکروسکوپی شدم
من با طراحی این مولکول در سطح ماکروسکوپی می توانم حرکت دایمی ایجاد کنم و از آن برای تولید الکتریسیته و آموزش فوق العاده به دانشجویان و دانش آموزان استفاده نمایم
متاسفانه به دلیل مشکلات مالی قادر به ساخت این پروژه نمی باشم
من یه اختراع در زمینه هواپیما دارم که مزیت های زیادی داره
طرحم توی ایران هم کسی حمایت نمیکنه
کو عمل کووووو
برای ثبت بین المللی با این اوضاع دلار باید چند ده میلیون هزینه کرد
من از بی پولی دنبال فکر و ایده و اختراعم
من اگه پول داشتم که اینجا نبودم
بنده یك سیستم تهویه آبی هوشمند و منحصر به فرد اختراع و به نام خودم ثبت كرده ام كه از نظر كارشناسان كسب و كار بسیار مناسب برای سرمایه گذاری است.اما كو سرمایه گذار.....؟؟؟؟؟
دارم ولی به دلیل کمبود بودجه متاسفانه هیچکدومو نمیتونم بسازم