وی گفت: 70 درصد زراعت استان بصورت دیم و 30 درصد بقیه آن آبی است، لذا با اندکی دقت می توان دریافت که بخش کشاورزی کمترین سهم را از منابع آبی استان دارا می باشد.
مهری با اشاره به محدود بودن منابع آبی زراعی استان، ادامه داد: در راستای مصرف بهینه منابع آبی، مدیریت کانالهای سنتی با لوله گذاری حتی کانالهای 3 و 4 و انتقال آب توسط لوله به داخل کانال ها می تواند عامل موثری در این چرخه تلقی شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گفت: ما باید پتانسیلهای ژنتیکی را در بخش زراعت، باغبانی و امور دام شناسایی و از آنها محافظت به عمل آوریم، چون در بدترین شرایط این ژنهای بومی هستند که از تولید مطلوبی برخوردار می باشند.
مهری با اشاره به بحث مکانیزاسیون کشاورزی، افزود: امسال نزدیک به یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای مکانیزاسیون کشاورزی اختصاص یافته است که در صورت وجود اراده و توانایی لازم در استان برای جذب منابع مالی هیچ محدودیتی در این راستا اعمال نشده است.
وی درخصوص اصلاح مصرف سوخت در تراکتورهای تولیدی داخل کشور نیز گفت: بایستی با بهره گیری از تکنولوژیهای نوین نسبت به اصلاح سیستم سوخت تراکتورهای موجود و تولیدی اقدام کرد که این امر موجب کاهش هزینه های تولید شده و موجبات افزایش بهره وری را فراهم می نماید.