به گزارش خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حمید میرزاده در هشتمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد در استان اردبیل در خصوص آموزش پزشکی در این استان گفت: معاونت علوم پزشکی دانشگاه مدتهاست که به فکر فعالسازی بیمارستان های در دست ساخت دانشگاه است.
وی افزود: در حال حاضر ۱۱ بیمارستان فعال و ۴ بیمارستان در حال تجهیز در دانشگاه آزاد وجود دارد.
رئیس دانشگاه آزاد بیان کرد: معاونت عمرانی نیز ۱۵ بیمارستان در دست ساخت دارد که بر این اساس در مجموع دانشگاه آزاد ۳۰ بیمارستان آماده و یا در دست ساخت با بودجه غیردولتی دارد که به بخش بهداشت و درمان کشور کمک می کند.
میرزاده با اشاره به مصوبه هیأت امنا درخصوص تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با دانشگاه علوم پزشکی گفت: بسیار خوشحالم که زمینه ای فراهم شد تا یک همکاری مشترک بین این دو دانشگاه برای بهره برداری بیمارستان شهر اردبیل برقرار شود.
وی ابراز امیدواری کرد: این بیمارستان غیر از خدمات درمانی، منشأ تحولات علمی برای استان نیز باشد.
رئیس دانشگاه آزاد با تأکید بر اینکه در حال حاضر همکاری میان این دانشگاه و وزارت بهداشت صورت گرفته، گفت: در حال حاضر ۴۰درصد بار آموزش پزشکی کشور برعهده دانشگاه آزاد اسلامی است و سعی داریم درخصوص تجهیز بیمارستان هایی که دارای پیشرفت فیزیکی بالایی هستند، به وزارت بهداشت و درمان همکاری کنیم.
میرزاده خاطرنشان کرد: با پیگیری های جدی که درخصوص تجهیز بیمارستان های در آستانه بهره برداری در دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته، امیدوارم تا قبل از دهه مبارک فجر بتوانیم بیمارستان اردبیل را به مردم هدیه کنیم.
جهش تحصیلات تکمیلی در واحدهای دانشگاهی استان اردبیل
وی با تأکید بر اینکه خوشبختانه تحصیلات تکمیلی در استان اردبیل جهش خوبی داشته، گفت: براساس توافقی که با وزارت علوم داریم، هرکدام از واحدهای استان اردبیل که توانایی اجرای دوره های کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری داشته باشند و همچنین دارای اعضای هیأت علمی موردنیاز و آمایش علمی و منطقه ای باشند می توانند رشته های خود را در ترم های مهر یا بهمن راه اندازی کنند.
رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به مصوبه هیات امنا مبنی بر تاسیس واحد بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی در پارس آباد مغان اظهار داشت: واحد پارس آباد مغان به دلیل مرز مشترکی که این شهرستان با کشور آذربایجان دارد، گزینه خوبی برای تأسیس واحد بین الملل است و ما از امکانات این واحد برای ایجاد رشته های پرجاذبه برای دانشجویان کشور آذربایجان استفاده خواهیم کرد.
میرزاده با بیان اینکه براساس بیانات مقام معظم رهبری در سند علم و فناوری کشور، باید رشد شتاب علمی کشور حفظ شود، گفت: برای رشد شتاب علمی کشور باید تحصیلات تکمیلی توسعه پیدا کند.
۵۶ درصد تحصیلات تکمیلی کشور مربوط به دانشگاه آزاد است
وی با بیان اینکه ۵۶درصد بار تحصیلات تکمیلی کشور برعهده دانشگاه آزاد است، گفت: دانشگاه تا پایان سال ۹۴ بیش از ۵۱۰هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی در رشته های مختلف دارد که تقریبا۳۰درصد دانشجویان دانشگاه آزاد را شامل می شود.
رئیس دانشگاه آزاد افزود: براساس سند چشم انداز مقرر شده کشور در پایان سال ۱۴۰۴ به این رقم برسد و این در حالی است که دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان سال ۹۴ به این مهم دست می یابد.
میرزاده عنوان کرد: در حال حاضر بیش از هفتاد هزار هیات علمی تمام وقت، نیمه وقت و حق التدریس با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری دارند.
وی از مسئولان دانشگاهی استان اردبیل خواست برای توسعه تحصیلات تکمیلی در استان حتما استانداردهای لازم ازجمله تأمین هیات علمی توانمند را فراهم کنند.
رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به سامانه آزمایشگاههای همکار دانشگاه آزاد اسلامی (ساها) گفت: در این سامانه حدود ۷۴۰۰ آزمایشگاه و ۳۶۰۰کارگاه در سطح ساها به صورت تجمیعی وهم افزایی به عنوان یک آزمایشگاه ملی (طرح ساها) با هم همکاری دارند و یک شبکه ملی را فراهم می کنند که به همه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و حتی دانشگاههای دولتی اجازه می دهد تا از خدمات این سامانه استفاده کنند.
میرزاده افزود: در دیداری که با وزیر علوم داشتم، طبق خواسته وی مقرر شد شبکه آزمایشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی (ساها) با شبکه آزمایشگاه های دانشگاه های دولتی مرتبط شوند تا اساتید و دانشجویان ایران بتوانند از این امکانات بهره ببرند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۷۰هزار عضو هیات علمی تمام وقت، نیمه وقت و حق التدریس با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری می کنند، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی با ۳۵هزار نفر از اساتید دانشگاه های دولتی همکاری می کند که این مزیت بزرگ و منحصر به فرد این دانشگاه است.
ورود دانشگاه آزاد اسلامی به حوزه گردشگری
رئیس دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: با تصویب شورای اقتصاد دانش بنیان، دانشگاه آزاد یک شرکت گردشگری آزاد را تأسیس کرده که با استفاده از امکانات دانشگاه و با هماهنگی با سازمان میراث فرهنگی، در افزایش درآمدهای غیرشهریه ای دانشگاه تأثیر بسزایی خواهد داشت.
میرزاده همچنین از مسئولان واحدهای دانشگاهی استان اردبیل خواست از این پس پایان نامه های مقاطع ارشد و دکتری را به سمت شناسایی مشاهیر استان سوق دهند و گفت این پایان نامه ها می توانند در قالب کتاب منتشر شوند.
انتهای پیام/