دکتر محمدحسن عبداللهی متخصص بیهوشی و درد در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص انواع بیهوشی گفت: یک بیهوشی عمومی داریم که کل بدن و سیستم مغز را از کار میاندازد و بیمار احساس درد، حرکت و هوشیاری ندارد و یک بیحسی از کمر به پایین و دیگری بیحسی موضعی است که فقط یک قسمت مشخص مثل دست یا پا و یا گردن را بیحس میکنیم. شرایط اورژانسی و انتخابی برای بیماران متفاوت است.
وی ادامه داد: ولی بیماری نیست که نتوانیم درد و بیماری او را برطرف کنیم لذا اگر خطراتی برای او به همراه داشته باشد از روشهای ایمنتری استفاده میکنیم.بیحسی موضعی یک روش خوب و کم خطر نسبت به بیهوشی است.
وی در مورد عوارض بیهوشی عنوان کرد: بستگی به وضعیت بیمار ممکن است بیهوشی عوارض گوناگونی داشته باشد مثلاًًًَ زمانی که بیمار مشکلات قلبی و ریوی و کلیوی داشته باشد ممکن است عوارض مرتبط با همان بیماری برای فرد رخ دهد ولی ممکن است در فردی که مشکلی نداشته باشد به دلیل حساسیت به داروهای بیهوشی، آسیب و شکستن دندانها در زمان لولهگذاری و آسیبی که به ناحیه دهان و دندان وارد میشود و یا مسائلی مثل ایست قلبی مشکلاتی رخ دهد.
عبدالهی در خصوص کنگره بینالمللی بیهوشی و درد عنوان کرد: در کنگره بینالمللی بیهوشی و درد تمام انجمنهای بیهوشی(انجمن بیهوشی قلب، درد، بیهوشی عمومی) با هم همراه شدند و دوازدهمین کنگره بیهوشی و درد را برگزار کردند که در این کنگره یکسری مباحث علمی است که توسط سخنرانان مطرح میشود و یکسری مباحث تحقیقاتی پژوهشی و مقالات است که به صورت پوستر درآمده است که این مباحث در زمینههای پزشکی و پیراپزشکی است.
انتهای پیام/