یک متخصص تغذیه گفت: نان های سبوس دار نباید بیش از اندازه مورد نیاز بدن مصرف شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ صوفی گفت: نان های سبوس دار با وجود داشتن ارزش غذایی بیشتر نسبت به نان سفید چاق کننده است و مصرف این نوع نان ها نیز نباید بیش از اندازه مورد نیاز بدن صورت بگیرد.

وی افزود: ارزش کالری مواد غذایی تا حدود زیادی مستقل از محتوایی فیبر آن است.

صوفی تصریح کرد: سبوس بر سرعت جذب  قند  در بدن تاثیرگذار بوده و احساس سیری  به همراه  می آورد.

این متخصص تغذیه ادامه داد: مصرف زیاد نان های سبوس دار به مراتب از نان های سفید بیشتر است.

انتهای پیام/ی


برچسب ها: همدان ، متخصص ، تغذیه ، نان ، سبوس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.