به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، محمد سعیدی گفت: 16 اکیپ ثابت و 13 اکیپ سیار در این استان ، با پذیرش، ذبح و بازرسی دامهای قربانی شامل گاو، گوسفند و بز، بر اساس اصول
فنی و بهداشتی و شرعی، اقدام به ذبح و بازرسی دامها در روز عید قربان کردند.
وی اضافه کرد: این اقدام ها با به کارگیری و همکاری بیش
از 52 نیروی فنی شامل دکتر دامپزشک و بازرس بهداشتی گوشت و 10 ناظر ذبح شرعی، در قالب
اکیپ های نظارتی و بازرسی بهداشتی دامپزشکی در استان سمنان انجام شد.
مدیرکل دامپزشکی سمنان افزود: 241 کیلوگرم لاشه و بیش از 450 کیلوگرم آلایش
خوراکی دامی شامل کبد، کلیه و ریه حاصل از قربانی های تحت نظارت اکیپ های دامپزشکی
در عید قربان امسال، ضبط ومعدوم شد.
سعیدی نظارت بر کشتارهای روز
عید قربان را در افزایش سطح آگاهی عمومی به ویژه در زمینه امکان انتقال بیماری و
ابتلای مصرف کنندگان گوشت های غیربهداشتی مفید دانست.