حجت اسلام و المسلمین جواد جعفری در گفتوگو با خبرنگار
حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قرآن درباره صبر درباره ناخوشیها میفرماید «از آن ناراحت نباشید چه بسا که خیر شما در آن باشد» و درباره علاقه انسان به برخی چیزها میفرماید «بلکه علاقه شما برای شما شر باشد» با توجه به این آیه از قرآن کریم « عَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ».
وی عنوان کرد: در آیه 216 سوره بقره مهمترین پیام این آیه کم بودن علم انسان درباره سائل است چون انسان از آینده بیخبر است و نمیداند که خیر خود در چیست. به راستی که خداوند رحیم و حکیم هست خیر او را بهتر میداند و او را به بهترین راهها هدایت میکند «إهدِنا صِّراطَ المُستَقیم» و با توجه به آیه «لا یَعلَمُ الغیبَ إلا هو» همه چیز را غیر از او کسی نمیداند و علم انسان به راستی درباره آینده کم است «و ما اوتیتم مِنَ العِلمِ إلا قَلیلا» و به درستی که انسان نمیداند میزان ظرفیت او به چه مقدار است اگر در شرایط به خصوصی قرار بگیرد مثلاً وقتی خدا به او ثروت میدهد آیا از آن در راه خیر و انفاق استفاده میکند یا در راه شر از آن استفاده مینماید.
وی افزود: « ولا تيأسوا من روح الله»؛ از رحمت خدا مأیوس نشوید فقط کافران از رحمت الهی مأیوس هستند و در روایتی آمده است که الفَرَجُ بعد از شِدة که پیروزی و موفقیت همیشه بعد از سختی است.
انتهای پیام/