به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز ساری؛ محمودی همچنین افزود: حجاج باید تا دو هفته پس از بازگشت خود از سرزمین وحی، از تماس و ارتباط نزدیک با افراد پرهیز نمایند.
وی ضمن اشاره به متداول بودن ذبح گوسفند هنگام ورود حجاج به میهن اسلامی گفت: با توجه به اینکه بیماری کلیمه گنکو میان انسان و دام مشترک است توصیه می شود افراد هنگام ذبح حتما از دستکش استفاده کنند و برای اطمینان از سلامت گوشت تازه، پیش از مصرف حداقل به مدت 6 ساعت باید در حالت انجماد قرار گیرد.
انتهای پیام /ی