به گزارش
گروه وب گردی باشگاه خبرنگاران جوان ، نخستین کنگره بین المللی روانشناسی سرطان در بیمارستان رضوی در تاریخ 13-12 مهر ماه با حضور تعدادی از صاحب نظران برجسته جهانی در این رشته برگزار میشود. در این رابطه پروفسور علی گرجی رئیس بخش تحقیقات صرع دانشگاه مونستر آلمان و دبیر علمی این کنگره به تسنیم اظهار کرد: اهمیت توجه به روح و روان بیمار مبتلا به سرطان در طی درمان و پس از آن به عنوان یک عامل مهم در بالا بردن کیفیت زندگی بیماران و افزایش طول عمر بیماران و تسریع بهبود آنان بسیار اهمیت دارد.
دبیر علمی کنگره بین المللی روانشناسی سرطان افزود: اگر چه سرطان بیماری است که اعضای بدن را درگیر میکند، ولی اثرات بسیار شدید و مخربی بر روی روان بیماران میگذارد. اضطراب و افسردگی در بین بیماران بسیار شایع است که اغلب بهخاطر ایجاد محدودیتهای بهوجود آمده در زندگی روزمره آنها، تغییرات ظاهری و ترس از عود سرطان یا مرگ ایجاد میشود.
رئیس بخش تحقیقات صرع دانشگاه مونستر آلمان ادامه داد: بسیاری از کشورهای پیشرفته تاثیرات روانی سرطان را جزو اولویتهای درمانی سرطانی قرار دادند و راهکارهای مشخصی را برای تشخیص، درمان و پیشگیری مشکلات روحی و روانی آنان به تصویب رساندند که اجرا میکنند. همچنین علاوه بر بیماران، خانواده آنها نیز به درجاتی دچار مشکلات روحی و روانی بهخاطر مشکلات پیش آمده برای عضو بیمار خانواده و همچنین ترس از فقدان وی دچار میشوند. بنابراین توجه به مشکلات روان خانواده و آموزش روشهای حمایتی صحیح خانواده از بیمار به سلامت بیمار و خانواده وی کمک میکند.
پروفسور علی گرجی با اشاره به اینکه نخستین کنگره بین المللی روانشناسی سرطان بهعنوان قسمتی از برنامه هفته سرطان رضوی همزمان با افتتاح مرکز مهر رضوی که به درمان بیماران سرطانی اهتمام خواهد داشت، برگزار میشود، خاطرنشان کرد: در این کنگره سعی شده است تا آخرین روشهای پیشگیری و درمان اختلالات روحی و روانی بیماران مبتلا به سرطان ارائه شود و باعث و تبادل نظر بین متخصصان ایرانی و همکاران آنها که از کشورهای آمریکا، استرالیا، کانادا، سوئیس و آلمان در این کنگره شرکت کردند تا بهترین راهکارها را با توجه به فرهنگ کشورمان تبیین کنیم.
منبع :تسنیم
انتهای پیام/