یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه قطع مصرف دارو در مبتلایان به صرع بدون مشورت با پزشک بسیار خطرناک است، گفت: این بیماران به شرطی می‌توانند رانندگی کنند که نکاتی را درباره مصرف داروها به خوبی رعایت کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، دکتر داریوش نسبی تهرانی، با بیان اینکه مبتلایان به صرع می‌توانند با رعایت نکاتی رانندگی بی‌خطری را تجربه کنند، گفت: هدف اصلی، حفظ امنیت هم برای بیماران و هم برای دیگران است.

وی یادآور شد: تشنج‌های کنترل نشده و رانندگی با هم جور نمی‌شوند. اگر تشنج‌های شما هنوز به خوبی کنترل نشده، یا باید از اتوبوس استفاده کنید یا از یک دوست بخواهید تا شما را به ماشین سواری ببرد.

این متخصص مغز و اعصاب تاکید کرد: داروهای خود را مرتب مصرف کنید و هرگز مصرف دارو را فراموش نکنید، حتی اگر خسته یا خواب آلود باشید. اگر به رغم توصیه‌های پزشک‌تان رانندگی کنید؛ خود شما مسئول حوادث رانندگی هستید، حتی اگر در آن حادثه شما گناهکار نباشید.

نسبی تهرانی افزود: اگر هنگام رانندگی حس کردید یک حمله تشنجی می‌خواهد آغاز شود؛ به کنار جاده بروید و متوقف شوید. اگر داروهایتان را تمام کرده بودید از شخصی بخواهید تا شما را به داروخانه برساند یا داروهای تجویزی را به صورت پیک تحویل بگیرید. در صورتی که تشنج داشتید، از فردی بخواهید تا ماشین شما را تا مطب دکتر براند.

این متخصص مغز و اعصاب در پایان برای داشتن رانندگی بی‌خطر و ایمن به مبتلایان به صرع توصیه کرد: اگر داروهای‌تان تغییر کرده یا قطع شده تا زمانی که خود و پزشک‌تان از تاثیر آن مطلع نشدید، رانندگی نکنید. هرگز بعد از نوشیدن نوشابه‌های الکلی رانندگی نکنید. الکل احتمال تشنج را افزایش می‌دهد. داروهای ضد صرع نیز اثر الکل بر بدن را تقویت می‌کنند.


منبع: ایسنا 


انتهای پیام / 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار