معاون بهبود تولیدات دامی استان گفت: تولید گوشت در استان یزد در سال 1393 به میزان 433 تن بوده است که این مقدار در استان به مصرف رسیده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ نادر سلیم گفت:تعداد واحد های پرورش شتر اعم از داشتی و پرواری (سنتی و نیمه صنعتی ) در استان  100 واحد است.

وی حمایت هایی که توسط این سازمان صورت میگیرد را به صورت ارائه الگوهای اصلاح نژادی و پرداخت بخشی از هزینه ها با مشارکت شترداران ، واگذاری تعدادی لوک 2 کوهانه به منظور جلوگیری از هم خونی و انقراض نسل شترهای 2 کوهانه و همچنین افزایش راند مان گله ، معرفی به بانک جهت اخذ تسهیلات، صدور کارت شناسایی شترداری، پرداخت بخشی از هزینه های لوله گذاری و انتقال آب به آبشخورها و گرفتن مجوز حفر چاه مالداری با مشارکت شترداران، بازدید از گله های شتر داری و شرکت در نشست های علمی و تخصصی با حضور صاحب نظران در استان های مختلف و اجرای طرح  ژنوتایپینگ درگله های شتر با همکاری شترداران دانست و گفت: به همین منظور ایستگاه تحقیقات شتر بافق در سال 70 با هدف تعیین خصوصیات بیولوژیکی شترهای یک کوهانه، ارزیابی توان تولیدی شتر و ارائه راه‌کارهاى مناسب به‌منظور افزايش درآمد شترداران شروع به‌کار کرد. 

سلیم افزود: در حال حاضر این ایستگاه بالغ بر 120 نفر شتر شجره‌دار دارد که اغلب از نژاد بلوچی هستند. 

معاون بهبود تولیدات دامی استان تعداد شتر های داشتی استان را نزدیک به 15000 نفر اعلام کرد و گفت خوشبختانه شتر داری در تمامی شهرستان های ما رواج دارد و در این بین اردکان با 8300 نفر شتر در جایگاه اول استان قرار دارد و شهرستان های بافق با 2500 ، بهاباد با 1700 و مهریز با 1200 نفر شتر در رده های بعدی شتر داری در استان قرار دارند.

انتهای پیام/ح
برچسب ها: گوشت ، شتر ، جهاد کشاورزی ، یزد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.