مدیرکل فنی و حرفه‌ای لرستان از افتتاح ۳۰ کارگاه آموزشی اشتغال‌محور در سال ۹۳ و چهار ماهه نخست سال ۹۴ خبر داد.

به گزارش خبرنگاراز لرستان؛ رحمانی بابیان اینکه در سال 93 و چهارماهه نخست امسال، 19 کارگاه اشتغال محور به شرکت‌های دانش‌بنیان و پشتیبان واگذار شد، افزود:دراین مدت 11 مرکز بلااستفاده نیز از طریق مزایده عمومی فراخوان و واگذار شد.

وی افزود: فضای بلااستفاده کارخانه و انبارهای کفش غزال، کارخانه ظروف سازی، مرکز خوداشتغالی چالان چولان، سیاه‌پوش، دارایی، ویسیان، تنوردر و بیران‌شهر  واگذار شد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای لرستان با اشاره به اینکه با واگذاری این 11 مرکز ظرفیت آموزشی هزار و 600 نفر فراهم می‌شود،گفت: پیش‌بینی می‌شود با این واگذاری ظرفیت اشتغال بیش از دو هزار نفر  فراهم شود.

وی ایجاد کارگاه شبیه‌سازی ITSPLS را یکی دیگر از اقدامات فنی حرفه‌ای لرستان برشمرد و گفت: این کارگاه بااعتبار بالغ‌بر 360 میلیون ریال برای نخستین بار در کشور و قاره آسیا در مراکز شماره یک خرم‌آباد، کوهدشت و  بروجرد راه‌اندازی شد.

رحمانی قابلیت گسترش آموزش‌ها در کل کشور و برگزاری دوره‌های تربیت مربی در این حرفه را از جمله مزایایی راه‌اندازی کارگاه ITSPLS دانست و افزود: راه‌اندازی این کارگاه بستر مهارتی و پیشرفته جهت اشتغال پایدار دراستان فراهم  می‌کند.

وی پایلوت مزرعه مرکبات در روستای تنوردر شهرستان دورود به وسعت 19.6 هکتار از دیگر برنامه‌های فنی و حرفه‌ای در سال 93 و چهارماهه نخست سال 94 برشمرد و اظهار داشت: این مزرعه ظرفیت اشتغال 240 نفر را فراهم کرده است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای لرستان بابیان اینکه سال 92، 16 مرکز در لرستان وجود داشت، افزود: با ارتقاء تعداد مراکز استان به 20 مرکز، رتبه لرستان از 30 کشوری به رتبه 10 ارتقاء یافت.

وی صدور موافقت نامه اصولی جوار کارگاهی سوله سازی سازه‌های فلزی، صدور موافقت‌نامه اصولی جوار کارگاهی کارخانه شرکت تولید نخ فرنگ و صدور موافقت‌نامه اصولی کارگاه جوار کارخانه شرکت گیاهان دارویی ماداکتو را از دیگر اقدامات انجام‌شده برشمرد و گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده محکومیت و صدور رأی بدهی 733 میلیون تومان شهرداری از اداره کل فنی و حرفه‌ای لرستان به 330 میلیون تومان کاهش یافت.

رحمانی بابیان اینکه در سال 93 و چهارماهه نخست سال 94، 30 کارگاه اشتغال محور در لرستان افتتاح شد، بیان کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده 12 مرکز نیز وارد چرخه اقتصادی و مهارتی شد.

وی با اشاره به اینکه اداره فنی و حرفه‌ای در جهت ساماندهی کارگران ساختمانی گام‌های مؤثری برداشت، گفت: تفاهم‌نامه همکاری با سایر ادارات جهت فعال کردن بخش درآمدی و تجهیز ماشین‌آلات این اداره از جمله برنامه‌های فنی و حرفه‌ای در سال 93 و چهارماهه نخست سال 94 بوده است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای لرستان صدور کارت الکترونیکی مهارت را یکی دیگر از برنامه‌های فنی و حرفه‌ای لرستان دانست و گفت: فنی و حرفه‌ای در بحث مهارت بایستی به سمت ایجاد مهارت نو پیش‌قدم باشد و از ظرفیت‌ها به نحو مطلوب استفاده شود.

انتهای پیام/ب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.