به گزارش
گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، وزارت کشور بحرین روز چهارشنبه هفته گذشته در ادعایی واهی اعلام کرد یک کارگاه بزرگ تولید بمب در جنوب منامه را کشف کرده است. رییس پلیس بحرین بلافاصله ایران را در اینباره مسئول دانست. رسانههای غربی و عربی معاند نیز با پوشش گسترده این خبر، جنگ روانی شدیدی علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز کردند. وزارت خارجه بحرین نیز برای تکمیل این جنگ روانی پنجشنبه هفته گذشته با فراخواندن سفیر خود از تهران، کاردار ایران را از منامه اخراج کرد.
گستاخی مقامات منامه علیه ایران همزمان با پشتیبانی سیاسی و رسانهای عربستان سعودی همراه بود. این نخستین بار نیست که سعودیها از حکومت منامه حمایت میکنند. پیشتر ریاض برای پا برجا ماندن آل خلیفه، با اعزام نیروی نظامی به این کشور، مردم بیدفاع بحرین را قتل عام کرده بود. ادعاهای واهی عربستان و بحرین علیه ایران درحالی است که این دو کشور بزرگترین ناقضان حقوق بشر هستند.
بحرین و اقلیت ظالم
کشور بحرین دارای اکثریت شیعی است؛ با این وجود، اقلیت آل خلیفه دهههاست بر آن حکومت میکند. مردم مظلوم بحرین از سال 2011 اعتراضات مسالمتآمیز خود را برای بدست آوردن حقوق مدنی آغاز کردند. این اعتراضات با سرکوب شدید رژیم آل خلیفه همراه بود. معترضان که برای رسیدن به خواستههای خود مصمم بودند، به تظاهرات علیه آل خلیفه ادامه دادند. رژیم حاکم نیز از عربستان سعودی درخواست کمک کرد. ریاض در اقدامی مداخلهجویانه، تجهیزات و نیروی نظامی به منامه ارسال کرد. نیروهای سعودی، معترضان بیدفاع را در خیابانها مورد ضرب و شتم قرار دادند و صدها بحرینی را به خاک و خون کشاندند.
بحرین از ابتدای اعتراضات مردمی، همواره ایران را به دخالت در امور این کشور متهم کردهاست. این درحالی است که مقامات تهران بارها با رد ادعاهای بحرین، کشتار مظلومانه غیر نظامیان را محکوم کردهاند. آل خلیفه و رژیم سعودی میکوشند با جنگ رسانهای علیه ایران، جنایات خود را مخفی کنند. به گزارش پرس تی وی، دیدهبان حقوق بشر بارها حکومت آل خلیفه را به دلیل تبعیض علیه اکثریت جامعه محکوم کرده است.
عربستان سعودی، متجاوز مدعی
در فروردین ماه امسال، عربستان سعودی با ادعای واهی جلوگیری از نفوذ ایران در یمن، به همراه ائتلاف عربی (شامل بحرین، کویت، امارات، مصر، اردن، مراکش، سودان، سنگال و قطر) حملات خونینی را به یمن - فقیرترین کشور عربی – آغاز کرد. سعودیها با قتل عام مردم بیدفاع تا به امروز بیش از 4 هزار غیرنظامی را به شهادت رساندهاند.
به گزارش العالم، صندوق کودکان سازمان ملل – یونیسف – در بیانیهای اعلام کرد از زمان آغاز حملات ائتلاف در یمن، بیش از 500 کودک کشته و 700 نفر زخمی شدهاند. از طرف دیگر، رژیم سعودی و ائتلاف عربی با محاصره دریایی یمن، از ورود کمکهای بشر دوستانه به این کشور جلوگیری میکنند. 80 درصد مردم یمن برای تامین معاش به کمکهای خارجی نیازمندند. یونیسف اعلام کرد بیش از یک میلیون و 700 هزار کودک در یمن گرفتار سوء تغذیه هستند.
همچنین هفته گذشته شبکه بی بی سی گزارش داد، جنگندههای سعودی با حمله به یک مراسم عروسی در یمن 170 غیر نظامی را به شهادت رساندند. جنایتهای گسترده سعودیها هر روز جان تعداد زیادی از غیرنظامیان را میگیرد.
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد دیدهبان حقوق بشر از جنایت جنگی گسترده عربستان در یمن خبر داد. تمامی این فجایع درحالی در یمن رخ میدهد که سعودیها مدعی هستند ایران مسئول اتفاقات یمن است. سازمانهای بین الملل نیز به جای محکوم کردن جنایات سعودیها، سیاست سکوت را در پیش گرفتهاند. در اقدامی شگفتانگیز، سازمان ملل به تازگی عربستان را به ریاست شورای حقوق بشر سازمان ملل منصوب کرد. این اتفاق واکنشهای شدیدی در پی داشت.
به گزارش پرس تی وی، "هیلل نوئر" مدیر اجرایی دیدهبان سازمان ملل در این باره گفت: افتضاح است که سازمان ملل کشوری را بعنوان رئیس یک پنل کلیدی حقوق بشر برگزیده که در مقایسه با داعش در سال جاری میلادی افراد بیشتری را سربریده است. دلارهای نفتی و سیاست، حقوق بشر را مغلوب کردهاند.
همچنین شبکه العالم در گزارشی اعلام کرد سعودیها در سوء استفادهای آشکار، دیروز قطعنامهای را در شورای حقوق بشر به تصویب رساندند که جنبش انصارالله و علی عبدالله صالح رییس جمهور سابق یمن را مسئول کشتارها در این کشور معرفی میکند و تحقیقات درباره کشتار غیرنظامیان در حملات هوایی سعودی به یمن را از این قطعنامه حذف کرده است.
سعودیها با آنکه امروز در یمن غیرنظامیان را قتل عام میکنند، همزمان ادعای حمایت از حقوق بشر را هم یدک میکشند. رژیم سعودی به دلیل دفاع جمهوری اسلامی ایران از ملت مظلوم یمن، جنگ رسانهای علیه تهران را شدت بخشیده است؛ حال آنکه افکار عمومی جهان دستهای به خون آلوده سعودیها را میبیند و تاریخ آنرا ثبت میکند.
انتهای پیام/