وی با بیان اینکه پس از آن استفادههای دیگری از شبیهسازی حیوانات شد، ادامه داد: یکی از این کاربردها ساخت داروهای خاص به عنوان پروتئینهای نوترکیب مانند آنسولین در شیر حیوانات بود.
رئیس پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان، تکثیر حیوانات با ارزش از طریق شبیهسازی را دیگر استفاده دانشمندان از این عمل عنوان کرد و افزود: تولید حیوانات در حال انقراض از طریق شبیهسازی بین گونهای نیز سومین استفاده از علم جدید شبیهسازی بود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه پژوهشکده رویان نیز به هر سه هدف در شبیهسازی حیوانات دست یافته است، بیان داشت: تولید دارو در شیر شنگول، منگول و حبه انگور نشان از موفقیت عمل شبیهسازی در کشور دارد.
نصر اصفهانی طرح کار روی قوچ قمیشلو که منحصر به جغرافیای استان اصفهان است و جزء گونههای در حال انقراض محیط زیست به حساب میآید را پروژه مهم موسسه رویان عنوان کرد و گفت: ارزش این حیوان در این است که از طریق گوسفند معمولی و داشتن یک سلول کوچک از قوچ قمیشلو میتوان هزاران قوچ را تکثیر کرد.
رئیس پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان هدف از این کار را پی بردن مردم به ارزش حیات وحش و حفظ آن دانست و افزود: تولید این قوچ شبیهسازی شده در کشور نشانه پیشرفت علمی در صنعت بیولوژیک کشور است چرا که در دنیا کشورهای بسیار محدودی توان انجام این عمل شبیهسازی روی حیوانات را دارند.
وی اضافه کرد: این قوچ شبیهسازی شده 30 تیر ماه جاری متولد شده است.
انتهای پیام/ب