به گزارش
گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اندیشکده واشینگتن،الیور دکوتینی اندیشمند این سازمان مدعی است: تعجبی ندارد اگر ایران از قدرت نمایی ولادیمیر پوتین در سوریه حمایت کند. سخنگوی وزارت خارجه ایران اقدام روسیه را «گامی رو به جلو در مبارزه با تروریسم و حل بحران جاری در منطقه» توصیف کرد. محسن رضایی، سیاست مداری سرد و گرم چشیده و فرمانده پیشین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تا جایی پیش رفت که گفت مداخله روسیه می تواند عراق را نیز دربر گیرد. جت های سوخوی روسیه زمانی برای مبارزه با داعش (گروه تکفیری صهیونیستی) به آسمان سوریه وارد شدند که رژیم بشار اسد متحمل مجموعه ای از شکست های نظامی شده بود. شکی نیست پس از چهار سال حمایت همه جانبه از رژیم اسد، ایران مداخله روسیه را نوعی مشارکت و تقسیم بار جنگ در سوریه تلقی می کند.
دکوتینی در ادامه می نویسد: به واقع دیدار مسئولان ارشد ایرانی ازجمله قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس، و حسین امیرعبداللهیان، معاون عربی و آفریقایی وزیر خارجه ایران، از مسکو موید میزانی از همکاری است. بهمن ماه سال گذشته علی اکبر ولایتی، مشاور دیپلماتیک رهبر ایران، به روسیه سفر کرد و با ولادیمیر پوتین دیدار و گفتگو کرد. در نهایت هفته گذشته مقامات نظامی عراق، از ایجاد مرکزی برای هماهنگی اطلاعاتی و امنیتی میان کرملین، دمشق و تهران در بغداد خبر دادند.
این نظریهپرداز اندیشکده واشینگتن مدعی است: تجیهزات روسی مستقر در سوریه نیروهای اسد را تقویت خواهد کرد، اما ممکن است برای حمایت از حزب الله نیز به کار گرفته شود. مساله ای که نتانیاهو را وادار کرد به مسکو سفر کند. هم اکنون صحبت از تشکیل ائتلاف دومی در سوریه مطرح میشود که با ائتلاف به رهبری آمریکا فاصله بسیار دارد..
وی ادامه داد: روسیه علاوه بر اعزام نیروی زمینی، سواره نظامی از بالگردهای تهاجمی و جنگنده بمب افکن های خود را در سوریه مستقر کرده است. این تجهیزات می توانند در هر نقطه از سوریه نیروهای فرسوده اسد را پوشش دهند و راه نیروهای هوایی غربی و عربی را سد کنند.
وی در ادامه ادعا کرد:تا کنون ایران عمدتاً پرسنل غیررزمی یعنی مشاور و آموزش دهنده به سوریه فرستاده که در همه سطوح ماشین جنگی اسد حضور دارند، در حالی که حزب الله و سایر شبه نظامیان برخوردار از حمایت ایران عمده عملیات نظامی را انجام می دهند. علاوه براین روسیه در موقعیت برتری از ایران برای بهره برداری از نقش نظامی اش در عرصه دیپلماسی برخوردار است و دیدار طولانی پوتین با رئیس جمهور آمریکا در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد این امر را تایید میکند.
دکوتینی در پایان مدعی شد:در حالی که ایرانی ها در برابر واشینگتن سرسختی نشان می دهند و درگیر زورآزمایی منطقه ای با عربستان سعودی هستند، روسیه نشان داده است مایل به همکاری با کشورهای منطقه و غربی در مساله سوریه است. بسیاری از افسران سکولار بعثی که ستون فقرات رژیم سوریه را تشکیل می دهند و دوره های آموزشی اولیه خود را در اتحاد شوروی گذرانده اند و اغلب همسران روسی اختیار کرده اند، شاید مشاوران روسی را به مدافعان خود از جمهوری اسلامی ترجیح دهند. بنابراین باوجود همه تمجیدها و راحتی که تهران از مداخله روسیه در سوریه احساس می کند، حضور روسیه درسوریه، و تا اندازه ای کمتر در عراق، چالشی در برابر نفوذ ایران، هم در هدایت جنگ و هم در حل نهایی مساله سوریه، است.
آقای الیور دکوتینی این بچه بازی ها رو واسه خودت نگهدار ما کاملا به این حیله گری ها آشناییم...
برید گلف بازی کنید آخه نیمه کاره موند...
بای بای