وی از مدیران ICT و بخش خصوصی استان قم خواست تا زمینه فعالیت و شروع شتاب دهنده ها را در این استان فراهم کنند.
وی به اهداف اصلی وزارت ارتباطات در حوزه بازار ICT و تمرکز در این حوزه اشاره کرد و گفت: سه محور کلیدی در این برنامه ها، امنیت، اقتصاد و فرهنگ است.
وی با اشاره به نحوه شکل گیری استارتاپ ها بر لزوم توجه به این شتاب دهنده ها تاکید کرد و افزود: مراحل کار استارتاپ ها شامل سرمایه گذاری بذری، فضای کاری ، آموزش، مربی گری و روزنهایی برای ارائه به سرمایه گذاران است.
معاون وزیر ارتباطات به رشد 55 درصدی کاربران ابزارهای موبایل در منطقه خاورمیانه و افریقا بین سالهای 2014 تا 2020 اشاره کرد و توسعه زیرساختهای ICT در استان، در راستای جذب بازار را خواستار شد.
وی توجه به راهکارهای تولید محتوا در کشور و به خصوص در استان قم را ضروری برشمرد و ادامه داد: از جمله شرکتهای موفق تولید محتوای ایرانی، دیجی کالا، آپارات و کافه بازار است.
در این مراسم دکتر هانی ضمن تشکر از زحمات مهدی پور و اعتماد استاندار جهت انتخاب وی به عنوان مدیرکل ICT استان قم گفت: اولویت تولید محتوا با توجه به پتانسیل مراکز حوزوی بسیار حائز اهمیت است.
مدیرکلICT استان قم انتظارات خود را از وزارت ارتباطات مطرح کرد و ادامه داد: در زمینه رویکرد مناسب برای ایجاد و تولید محتوا، کیفیت بخشی در حوزه زیرساخت و اولویت دادن به موضوع فناوری اطلاعات نسبت به زیرساخت نیازمند توجه همه جانبه وزارت ارتباطات هستیم.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
منبع: سیتنا
انتهای پیام/