تولید گوشت بوقلمون در استان اصفهان امسال یک هزار و 500 تن افزایش یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان؛ مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به افزایش 15 درصدی تولید گوشت بوقلمون در استان گفت: امسال با افزایش 10 واحد پرورش بوقلمون میزان تولید گوشت این پرنده از 5 به 6هزار و500تن افزایش یافته است.

زهرا فیضی بابیان اینکه استان اصفهان در میان استانهای تهران ،خراسان ، قزوین که تولیدکنندگان بوقلمون هستند جایگاه نخست را دارد افزود : سالانه بیش از 6 هزارتن گوشت بوقلمون در اصفهان تولید می شودکه حدود 50 درصدآن به دیگر استانها ارسال می شود.

وی گفت: هم اکنون 40 واحد پرورش بوقلمون در عمده مراکز پرورش بوقلمون از جمله شهرستان های سمیرم، فریدن، نجف آباد و شهرضا فعال هستند.
استان اصفهان حدود 30 درصد گوشت بوقلمون کشور را تامین می کند.


انتهای پیام/ی

برچسب ها: گوشت ، بوقلمون ، اصفهان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.