به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان؛ مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به افزایش 15 درصدی تولید گوشت بوقلمون در استان گفت: امسال با افزایش 10 واحد پرورش بوقلمون میزان تولید گوشت این پرنده از 5 به 6هزار و500تن افزایش یافته است.
زهرا فیضی بابیان اینکه استان اصفهان در میان استانهای تهران ،خراسان ، قزوین که تولیدکنندگان بوقلمون هستند جایگاه نخست را دارد افزود : سالانه بیش از 6 هزارتن گوشت بوقلمون در اصفهان تولید می شودکه حدود 50 درصدآن به دیگر استانها ارسال می شود.
وی گفت: هم اکنون 40 واحد پرورش بوقلمون در عمده مراکز پرورش بوقلمون از جمله
شهرستان های سمیرم، فریدن، نجف آباد و شهرضا فعال هستند.
استان اصفهان حدود 30 درصد گوشت بوقلمون کشور را تامین می کند.
انتهای پیام/ی