علی طالب‌لو بازیگر سینما و تلویزیون با ابراز گلایه‌مندی، از فراموش شدن هنرمندان پیشکسوت گفت.

علی طالب‌لو بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص دلیل کم‌کاری خود در سال‌های اخیر، اظهار داشت: متأسفانه به دلیل ارتباطاتی که در عرصه بازیگری به وجود آمده است، ما فراموش شدیم. در سه سال گذشته هیچ فعالیتی در عرصه بازیگری نداشتم و آخرین کارم یک تله فیلم بود که اردیبهشت ماه سال 91 در آن نقش‌آفرینی کردم.

وی ادامه داد: بسیاری از هنرمندان پیشکسوت که سال‌های سال در حیطه بازیگری فعالیت کردند، امروز فراموش شده‌اند. زمانی که ما در عرصه بازیگری فعالیت می‌کردیم، هیچ گونه امکاناتی وجود نداشت و فیلم و سریال‌ها به وسعت امروز نبود. سختی‌های زیادی را تحمل کردیم اما حالا که تلویزیون به لحاظ وسعت آثار به یک دنیا تبدیل شده است، هیچ جایی برای فعالیت‌ ما در عرصه بازیگری وجود ندارد.

طالب‌لو در خصوص راز ماندگاری هنرمندان عنوان کرد: هنرمندانی چون جمشید مشایخی و عزت‌الله انتظامی در این عرصه خود را ثابت کردند و ماندگار شدند. هنرمند کار خلاقانه می‌کند و برای این خلاقیت باید یک ارتباط دو سویه بین او و مخاطب باشد. وقتی یک هنرمند به هر دلیلی نتواند در عرصه بازیگری فعالیت کند چگونه ماندگار خواهد شد؟! نسل جدید ما را کم کم فراموش می‌کند، چون فعالیتی در این حیطه نداریم.

بازیگر مجموعه «یوسف پیامبر» با اشاره به اینکه تحصیلات در موفقیت بازیگران تأثیر‌گذار است، گفت: بازیگری یک هنر ذاتی است و تحصیلات، آموزش و دانستن اطلاعات در شناخت سبک‌های بازیگری به فرد کمک می‌کند و تأثیر‌گذار است اما تعیین‌کننده نیست، چون علاوه بر تحصیلات باید برای فعالیت در عرصه بازیگری فیزیک مناسب، توانایی‌های فردی و فن بیان خوب نیز داشت.

طالب‌لو در مورد بازیگران جوان حال حاضر، بیان کرد: بازیگران جوان ما دو دسته هستند، دسته اول کسانی که با انگیزه و هدفمند وارد بازیگری می‌شوند و دسته دوم آن‌هایی هستند که فقط برای شهرت و به طور تصادفی وارد این حرفه می‌شوند. سینما به جوانان تعلق دارد و در تلویزیون نیز باید جوان‌ها در کنار پیشکسوتان این عرصه فعالیت کنند.

بازیگر مجموعه «پس از باران» در توصیه‌ای به علاقه‌مندان بازیگری، عنوان کرد: برای فعالیت در بازیگری تنها علاقه کافی نیست. زمانی که من در تئاتر فعالیت می‌کردم، استاد علی نصیریان به ما گفت: «در کارهای هنری نباید به جنبه اقتصادی تکیه کرد و از طریق هنر نمی‌توان امرار معاش کرد»، اما ما گوش نکردیم. به جوانان توصیه می‌کنم به بازیگری به عنوان یک شغل نگاه نکنند و نیاز‌های اقتصادی خود را از جای دیگری تأمین کنند، چون هیچ گونه امنیت مالی در این حرفه وجود ندارد.

وی در پایان مطرح کرد: حرف‌ها و گلایه‌هایی را که در این مصاحبه عنوان کردم تنها حرف‌های من نیست، بلکه حرف جمعی از هنرمندان است که فراموش شده‌اند. ما هم انتظار داریم با توجه به فعالیت‌هایی که در بازیگری داشتیم، امروز هم سراغی از ما بگیرند. امیدوارم به زودی شرایطی فراهم شود تا ما نیز در این حرفه به فعالیت بپردازیم.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
معین
۱۶:۳۸ ۲۸ آبان ۱۴۰۲
بله متاسفانه بازیگران پیشکسوت را کنار گذاشته اند تا زمانی که درگذشته شوند از آنها خبری نیست مثل مرحوم اکبر قدمی و . .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۲ ۲۸ آذر ۱۳۹۶
واقعا جای تاسفه