به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، سیدجواد علوی درباره تدابیر کراتین بالا اظهار داشت: بهتر است این افراد صبح ناشتا یک لیوان مخلوط عرق خارشتر و خارخاسک (از هر کدام نصف لیوان) گرم کرده با 2 قاشق غذاخوری سکنجبین عسلی ساده همراه با 2 قاشق غذاخوری خاکشیر مخلوط کرده و گرم مصرف کنند.
به گفته وی بعد از گذشت یک ساعت یک لیوان آب انگور شیرین تازه بدون پوست و هسته مصرف کنند و حداقل بعد از یک ساعت صبحانه خود را مصرف کنند که شامل مربای سیب, "به", مربای انجیر یا 7 عدد انجیر مصرف کنند.
این کارشناس طب سنتی بیان داشت: برای افرادی که کراتین خون بالا دارند, مصرف سیب، به، انار شیرین، انگور شیرین، گلابی و هویج مفید است.
علوی افزود: با تجویز پزشک طب سنتی روغن مالی کلیهها با روغنهای گرم مانند زیتون، بابونه، قسط انجام شود و با حوله گرم روی آن قرار داده شود. شال پشمی بر روی کلیهها تا گرم بماند.
وی گفت: مصرف ماءالشعیر طبی جو پوست کنده را با 10 تا 15 برابر آب خیسانده روی شعله ملایم قرار دهند. به محض شکفته شدن جوها، آن را از روی حرارت برداشته تا سرد شود البته برای تأثیر بهتر آن را گرم مصرف کنند.
این کارشناس طب سنتی اضافه کرد: شربت لیمو برای رفع تشنگی افراد مبتلا به کراتین بالا مفید است به این ترتیب که مقداری شکر را در ظرفی ریخته آبلیمو روی آن ریخته تا سطح شکر پوشیده شود و یک شب در ظرف در بسته در هوای معمولی قرار داده شود. سپس صاف کرده و با مقداری دیگر آبلیمو روی کمی حرارت به قوام آورده شود.
علوی افزود: مصرف آب هویج، آب سیب، آب کاهو حداقل 2 استکان بسیار برای این افراد مفید است.
وی ادامه داد: مصرف آش انار به این ترتیب برنج را در آب نیمپز کرده، آب انار ترش با کمی شکر، یا آب انار شیرین و کمی آب بهِ شیرین به آن اضافه کرده با کمی روغن بادام شیرین یا شیره مغز بادام شیرین چند جوشی داده تا چاشنی جذب برنج شود با کمی مراغ و ادویههایی مانند دارچین, نعناع, زعفران مصرف شود.
این کارشناس طب سنتی یادآور شد: خورش کرفس با زیره, ماش پلو با گوشت پرندگان, نخوداب برای این افراد مفید است. (نخود آب غذای بسیار مقوی است که از نخود خیس خورده همراه با گوشت پرندگان همراه با پونه، کرفس، مغز بادام و زیره تهیه میشود.)
منبع : تسنیم
انتهای پیام/