مديرعامل سازمان ميادين وساماندهي مشاغل شهري شهرداری اصفهان گفت: دربيستمین نمایشگاه گل وگیاه،فرهنگ سازی عمومی وارتقای فرهنگ مصرف ونگهداری گل وگیاه محقق شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اصغر كشاورز راد با بیان این مطلب اظهار داشت: بازار گل و گیاه اصفهان در سال 1387 با تعداد 7 تولیدکننده فعاليت خود را آغاز كرد و اكنون با توسعه بيشتر و موفقيت‌‌هاي روز افزون اين تعداد به 105 تولیدکننده در قالب 154 غرفه و 115 توليد كننده رسيده است.

وی با اشاره به اينكه تاكنون 19 نمايشگاه با موفقيت برگزار شده است، افزود: فرهنگ‌سازي و تغيير نگاه مردم به گل، جلوگيري از گلخانه‌هاي توليدي شخصي، حذف واسطه ها در تنظيم قيمت ها در بازار توسعه گل و گياه در عرصه مستقيم، ارتقا كيفيت گل با توجه به زمينه رقابت آن در بازار، افزايش تنوع مصرف گل، بسترسازي مصرف گل‌هاي وارداتي و كاهش قيمت از جمله دستاوردهاي اين نمايشگاه ها است.

کشاورز راد تصریح کرد: با توجه به اينكه اصفهان يكي از صادر كنندگان گل به شهرهاي همجوار است، از اين رو بازار گل و گياه اصفهان بخش قابل توجهي از بازار جنوب كشور را تامين مي‌كند.

مدير عامل سازمان ميادين و ساماندهي مشاغل شهري شهرداری اصفهان در ادامه افزود: در حال حاضر علاوه بر اصفهان توليد كننده‌هايي از ديگر استان‌ها از جمله مازندران، گيلان، شهركرد، شيراز و غيره در اين جشنواره به عنوان توليدكننده فعاليت دارند.

وی خاطرنشان کرد: در بيستمين جشنواره علاوه بر گل و گياه تزييني، گل و گياه آپارتماني، انواع ادوات گل و گياه و ماهي‌هاي تزييني به نمايش درآمده است.

كشاورز راد اظهار كرد: در كنار جشنواره گل و گياه نمايشگاه مشاغل خانگي با هدف كمك به زنان شاغل سرپرست خانوار با فعاليت 50 نفر در زمينه هاي مختلف از جمله چرم دوزي، خياطي، زيور آلات ، سراميك و غيره برگزار شده است.


انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.