در ادامه دكتر سپهوند سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی لرستان با توجه به اهميت پيگيری وضعيت مطلوب غذايی و همت توليد كنندگان در ارتقاء سطح سلامت مواد غذايی افزود: ما همواره از واحد های توليدی كه وضعيت مطلوب تری در ارتقاء كيفيت توليد مواد غذايی دارند و توليد كنندگانی كه همت بيشتری در جهت سلامت محصولات خود دارند تقدير بعمل آورده ايم.
مهندس مهرداد غضنفری مدير كل جهاد كشاورزی استان نیز گفت: استان لرستان با توجه به تنوع اقليمی و استعداد ها و نيروهای خلاق می تواند با مديريت و برنامه ريزی مناسب، سالها نياز خود را از لحاظ غذايی تامين كند و استان های ديگركشور را نيز در اين زمينه ياری كند.