همايش روز جهانی غذا با تقدير از 12 واحد نمونه توليدی استان در دانشگاه علوم پزشكی لرستان برگزار شد.

تقدير از 12 واحد نمونه توليد مواد غذایی لرستان

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از لرستان، دكتر ساكی رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان به اینکه در توليدات غذايی و تامين سلامت جامعه امروز بايد منفعت ها و منيت ها را كنار گذاشت گفت: مواد و محصولات غذايی همواره مورد نظارت ما قرار دارد و تمام تلاش ما بر آن است كه مواد غذايی بصورت سالم با كيفيت بالا به دست مردم برسد و برهمين اساس با توجه به استاندارد های موجود كنترل خواهيم كرد.

در ادامه دكتر سپهوند سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی لرستان با توجه به اهميت پيگيری وضعيت مطلوب غذايی و همت توليد كنندگان در ارتقاء سطح سلامت مواد غذايی افزود: ما همواره از واحد های توليدی كه وضعيت مطلوب تری در ارتقاء كيفيت توليد مواد غذايی دارند و توليد كنندگانی كه همت بيشتری در جهت سلامت محصولات خود دارند تقدير بعمل آورده ايم.

مهندس مهرداد غضنفری مدير كل جهاد كشاورزی استان نیز گفت: استان لرستان با توجه به تنوع اقليمی و استعداد ها و نيروهای خلاق می تواند با مديريت و برنامه ريزی مناسب، سالها نياز خود را از لحاظ غذايی تامين كند و استان های ديگركشور را نيز در اين زمينه ياری كند.

در پایان از واحد های نمونه تولید مواد غذایی در استان با اهدا لوح و تندیس تقدیر شد.
 
انتهای پیام/ب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.