به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛محمد دشت آبادی گفت: وضعیت اشتغال مهارت آموختگان بعد از دریافت گواهینامه مهارت و پس از طی یک فاصله زمانی یکساله درسه گروه شاغلین ،کارجویان وغیر کارجویان ، رهگیری و رصد می شود تا دوره های آموزشی که نرخ اشتغال کمی داشتند با دوره های جدید جایگزین شوند.
دشت آبادی افزود : از ابتدای سال 1394 تا کنون برای 2996 نفر از مهارت آموختگان مراکز ثابت فنی و حرفه ای استان رهگیری اشتغال انجام شده است که از این تعداد قریب به 547 نفر مشغول به کار شده اند .
وی جمع کارجویان در این دوره را 438 نفر عنوان کرد و افزود : در رهگیری صورت گرفته از وضعیت اشتغال این افراد، 277 نفر به خاطر کمبود فرصت شغلی وعدم وچود سرمایه کافی و 161 نفر به دلیل پایین بودن دستمزد، ضعف آموزش مهارتی وعدم رغبت به شغل پیشنهادی تاکنون موفق به اشتغال نشده اند.
دشت آبادی اعلام کرد : رهگیری اشتغال مزبور از 295 دوره آموزش کارآموزان و 12 مرکز ثابت آموزش فنی و حرفه ای انجام شده است .
وی افزود:طبق رهگیری صورت گرفته،تعداد 538 نفر از مهارت آموختگان قبلاً شاغل بوده اند،که هدف آنها تکمیل مهارت و فراگرفتن حرفه های جدید بوده و 1426 نفر غیر کارجو ازقبیل:دانشجو،دانش آموز ،سرباز و خانه دار یا افرادی بوده اند که تمایلی به کار نداشته اند .
دشت آبادی در ادامه وضعیت تعداد 47 نفر از افراد رهگیری شده را نامشخص اعلام کرد .
وی در پایان بهبود فضای کسب و کار ، ثبات سیاست های اقتصادی و اعطای تسهیلات اشتغال زایی کم بهره و بلند مدت در بخش صنعت و بخش اشتغال خانگی را بهترین استراتژی در بهبود وضعیت اشتغال عنوان کرد .
انتهای پیام/گ