بر اساس تازه‌ترین گزارش «سازمان همکاری اقتصادی و توسعه»، نابرابری اجتماعی در کشورهای عضو این سازمان بین‌المللی، مانع پیشرفت شمار زیادی از کودکان و باعث کاهش کیفیت استاندارد زندگی آنان شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تازه‌ترین گزارش سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) از وضعیت اقتصادی کودکان کشورهای عضو این سازمان با عنوان «زندگی چگونه است؟» در برلین منتشر شد.

در این گزارش آمده است که یک هفتم کودکان ساکن کشورهای عضو OECD در فقر نسبی به سر می‌برند. از هر 10 کودک، یکی در خانواده‌ای زندگی می‌کند که سرپرستان آن بیکار هستند.

گزارش مذکور بیانگر این واقعیت است که به طور معمول کودکان خانواده‌های ثروتمند سالم‌تر و شاداب‌تر از فرزندان خانوارهای تنگدست هستند. سازمان OECD هشدار می‌دهد که هر چه نابرابری در جامعه افزایش یابد، به همان نسبت هم شانس کودکان برای رشد کاهش می‌یابد.

به گزارش دویچه‌وله، در مجموع 34 کشور عضو سازمان OECD هستند که بسیاری از آنها تحت بحران اقتصادی اخیر از نظر اقتصادی آسیب دیده‌اند. به همین دلیل هم اوضاع کودکان و نوجوانان در این کشورها به طور چشمگیری ناهمگون است.

به عنوان مثال در آلمان تنها 2.8 درصد افراد بین 15 تا 19 سال تحصیل نمی‌کنند یا بیکار هستند، در حالی که به طور متوسط 7.1 درصد این گروه سنی در کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه بیکار یا بدون امکانات آموزشی هستند.

این سازمان در گزارش‌های خود پیرامون عدالت اجتماعی پیوسته به کشورها توصیه می‌کند که برای مبارزه با نابرابری و رسیدن به رشد اقتصادی بالا ابتدا باید برابری بین زن و مرد برای دسترسی به مشاغل گوناگون رعایت شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.