به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حسینی مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو صبح امروز در همایش روز جهانی غذا با اشاره به اهمیت غذا در ارتقای سلامت عمومی گفت: در حال حاضر نزدیک به 900 هزار نفر در دنیا غذای کافی و سالم برای خوردن ندارند و در این راستا باید به تولید غذای سالم و کافی برای همه مردم جهان و از جمله هموطنان توجه ویژه شود.
وی افزود: در این راستا همه تولیدکنندگان زنجیره غذایی از جمله بخش حمل و نقل و تولیدکنندگان و سازمانهای نظارتی در فعالیت هستند.
وی با اشاره به برنامههای سازمان غذا و دارو برای ارتقای سلامت غذا گفت: یکی از برنامههای سازمان غذا و دارو اعطای نشان ایمنی و سلامت به محصولاتی است که سالم هستند و دارای ارزش غذایی هستند و موجب ارتقای سلامت میشوند که در این راستا تا به حال 12 دوره مراسم اعطای نشان ایمنی و سلامت برگزار شده و امروز سیزدهمین دوره برگزار میشود.
حسینی تصریح کرد: در 12 دوره قبلی 145 محصول نشان ایمنی اخذ کردند و امروز هم 26 محصول دیگر این نشان را دریافت میکنند.
وی با تأکید بر اینکه نشان ایمنی و سلامت از عالیترین نشانهای سازمان غذا و دارو است گفت: این نشان به محصولاتی تعلق میگیرد که فاقد مواد افزودنی و نگهدارنده باشند و همچنین حاوی عوامل موثر در سلامت مردم باشند.
به گفته مدیرکل نظارت و ارزیابی بر مواد غذایی سازمان و غذا و دارو تا به حال فرآوردههای لبنی توانستهاند این نشان را دریافت کنند و ارتقای فرآوردههای لبنی با توجه به اهمیت ان در سلامت مردم در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد.
وی ادامه داد: همچنین در این مورد به برخی از تنقلات مانند میوههای خشک این نشان اعطا میشود تا سرانه مصرف آنها افزایش یابد و رقابت در این عرصه بیشتر شود.
وی افزود: همچنین برخی فرآوردههای دیگر مانند برنج ایرانی و چای ایرانی که در نوع خود از بهترینها در دنیا هستند با کاهش 50 درصدی آلایندهها در محصولات نسبت به میزان مجاز مشمول دریافت این نشان میشوند.
انتهای پیام/