به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ سید احسان منصوری نژاد افزود: اینکار به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان و تأمین بهداشت عمومی در زمینه ی گوشت های قربانی بصورت ویژه انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه دو اکیپ ثابت و سیار در دامپزشکی و کشتارگاه دام صنعتی این شهرستان کار نظارت بر دامهای قربانی را بر عهده دارند توصیه کرد: همشهریان به منظور جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام، دامهای قربانی خود را در کشتارگاه و زیر نظر بازرسان بهداشتی و شرعی ذبح کنند.
منصوری نژاد افزود: سال گذشته در روزهای تاسوعا و عاشورا تعداد 83 رأس دام سبک و سنگین به منظور پخت غذای نذری با نظارت دامپزشکی این شهرستان ذبح شدند.
وی خاطرنشان کرد: این شبکه آماده پاسخگویی به سئوالات همشهریان و هماهنگی های لازم برای نظارت بهداشتی بر دامهای قربانی با شماره تلفن های 34382830 و 34386695 می باشد.
شهرستان انار دارای بیش از 50 هزار نفر جمعیت است و در 210 کیلومتری کرمان قرار دارد.
انتهای پیام/ز