کاشی در این خصوص توصیه میکند: در کنار درس و پژوهش، دانشجویان باید به فعالیتهای بدنی توجه ویژهای داشته باشند و این را بدانند که کشاورزی نیازمند بدنی آماده است که باید با ورزش در کنار تحصیل به دست بیاید.
این استاد دانشگاه تهران، همچنین درباره مصرف سبزی در کشورمان میگوید: از ویژگی مهم ایرانیان، جای دادن سبزی به عنوان عضوی ثابت از سفرههاست که این مهم در تأمین املاح و ویتامینها نقش اساسی دارد و با دارا بودن فیبر، از سرطان روده نیز جلوگیری میکند و به عنوان مثال میتوان از غذاهایی که ایرانیان به طور عمده استفاده میکنند، از آش رشته نام برد که غنی از حبوبات و سبزیجات است.
وی در پایان افزود: یکی از مشکلات عمده ما، تجمع نیترات و استفاده از کودهای شیمیایی است که به شدت سلامت مصرف کنندگان را با خطر مواجه کرده است.
انتهای پیام/