علیرضا سفید چیان روانپزشک در گفتگو با خبرنگار
حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: استفاده زود هنگام و بیش از اندازه کودکان از موبایل خلاقیت را از آنان از بین میبرد و نیز در ارتباط گیری با هم سن و سالانشان به دلیل سرگرمی با این وسیله و قطع ارتباط با اطرافیان دچار مشکل میشوند.
وی تصریح کرد: اگر قرار است به هر دلیلی در سنین پایین گوشی در اختیار فرزندانمان قرار دهیم دقت کنیم تا گوشی غیر هوشمندی که فقط موضوع مکالمه مدنظر بوده و قابلیت دسترسی به اینترنت دران فراهم نباشد را انتخاب کنیم.
این روانپزشک با اشاره به مضرات در اختیار قرار دادن موبایل به فرزندان در سنین پایین افزود: وقتی کودکان با وسایل الکترونیکی مانند موبایل سرگرم میشوند توانایی گفتگوی مؤثر با والدین را از دست داده و در هنگام مشکلات به دلیل نداشتن رابطه صمیمانه با والدین دچار عدم اعتماد به نفس و سردرگمی درحل مسائل میشوند.
سفید چیان در پایان گفت: سن در اختیار گذاشتن گوشی همراه به فرزندان پایان دبیرستان و در 18 سالگی پیشنهاد میشود هنگامی که آنها آمادگی لازم را برای کنترل این دستگاه هوشمند بهدست آورند و قادر به تصمیم گیری عاقلانه و کنترل هیجانات و احساسات خود باشند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا را کلیک کنید
انتهای پیام/