نصرالله رضازاده در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه میزان مصرف ظروف یکبار مصرف در طول چند سال گذشته به ویژه ایام محرم بسیار افزایش یافته،گفت:در حال حاضر ظروف یکبار مصرف پس از استفاده همانند سایر زباله ها توسط شهرداری ها جمع آوری میشود که این مسئله منجر به تخریب و صدمه به محیط زیست میشود.
وی افزود: شهرداری ها که مسئولیت جمع آوری زباله از سطح شهر و پاکسازی و فضاهای عمومی را دارند،بایستی با جداسازی جمع آوری زباله از ظروف یکبار مصرف را از طریق تعبیه اماکن و سطلهای دوریز ظروف یکبار مصرف از زبالههای دیگر فراهم کند تا از این طریق هم به محیط زیست آسیبی وارد نشود و هم با برگشت دوبار این ظروف به چرخه تولید،عملا میزان بهره وری این اقلام بیشتر شود.
نصرالله زاده با تاکید بر اینکه در حال حاضر تمامی تولیدات مربوط به ظروف یکبار مصرف بهداشتی و استاندارد است،اظهار کرد:در ایام ماه محرم میزان استفاده ظروف یکبار مصرف چند درصدی افزایش مییابد.
گفتنی است بنا بر اعلام اتحادیه تولیدکنندگان پلاستیک و نایلون، به طور معمول روزانه 14 هزار تن ظروف پلاستیکی و سه هزار تن ظرف کاغذی مصرف میشود که این میزان در ایام محرم به بیش از سه برابر افزایش مییابد، به نحوی که مصرف ظروف پلاستیکی به 40 هزار تن و ظروف کاغذی به 10 هزار تن در روز میرسد.
همچنین به گفته برخی کارشناسان محیط زیست در ساخت این ظروف از پایدارکنندهها، روان کنندهها و رنگ دانههای شیمیایی استفاده میشود که برای سلامتی افراد مضر است و نیز پس از دوریز این مواد تا 600 سال در طبیعت باقی میماند تا تجزیه شود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/