شاید این موضوع به طور کامل و 100 درصد درست نباشد،اما به عنوان یکی از سالم ترین انواع سبزیجات میتوان آن را مصرف کرد. اگر چه این سبزی بومی شرق میانه و دریای مدیترانه است اما در هر بخشی از جهان مورد مصرف میباشد.
خلاف سبزیجات دیگر، از هر بخشی از این سبزی (از دانه تا برگهای سبز آن) میتوان استفاده کرد.
کرفس علاوه بر طعم و مزه متفاوتی که دارد حاوی ویژگیهای برجستهای نظیر ویتامین C میباشد که به افزایش مقاومت بدن در برابر بیماریها کمک میکند.
همچنین دارای میزان بالایی اسید فولیک و پتاسیم است که سطح مطلوب بدن را تامین میکند دراینجا به چند دلیل محکم در مصرف این سبزی پر خاصیت اشاره میگردد.
1)کاهش کلسترول
کرفس باعث تولید اسیدهای صفراوی میشود که به کاهش کلسترول LDL موجود در خون کمک ویژهای میکند.
2) کاهش التهاب
کرفس حاوی خواص ضد التهابی متعددی است که به کاهش دردهای ناشی از التهاب کمک میکند. این امر در حذف سموم مضر و تنظیم مایعات مفید بدن نقش به سزایی دارد.
3) محافظ در برابر سرطان
ترکیبات موجود در کرفس به طوری که بدن را در برابر سرطان محافظت میکند .
این سبزی به عنوان پلی استیلین باعث سمزدایی سلولهای سرطانی شده و از بروز سرطانهای زنانه پیشگیری میکند.
فلاونوئید موجود در کرفس نیز مانع رشد سلولهای سرطانی میشوذ. 4) کنترل استرس
کرفس از جمله سبزیجاتی است که به کنترل و کاهش استرس کمک میکند منیزیم موجود درآن به آرام کردن سیستم عصبی افراد کمک کرد. و مصرف مقداری از آن در وعده شام خواب راحتی را برای فرد به ارمغان میآورد.
کمک به هضم غذا
اساس سبزی کرفس آب و فیبر است از آنجا که نوع فیبر موجود در آن حل شدنی است میتواند به یبوست کمک کند.
انتهای پیام/