مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هیئت های عزاداری که قصد توزیع گوشت یا پخت غذای نذری را دارند، از دام های سالم استفاده کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ عبدالله بهمنش  با اشاره به ضرورت رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماریها مشترک بین انسان و دام افزود: استفاده از گوشت های ذبح شده در کشتارگاه به دلیل نظارت و اظمینان از سلامت دام بهترین راهکار برای تولید غذاهای بهداشتی و سالم است.

وی ابراز کرد: رعایت نکات بهداشتی شامل چرخه کامل از انتخاب دام های سالم و غیربیمار تا ذبح و توزیع گوشت و پخت است. 

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:برای تمییز کردن لاشه دام پس از ذبح آن را آویزان کنند و هرگز این کار را بر روی زمین انجام دهند.

بهمنش اظهار کرد: برای توزیع یا پخت گوشت نذری باید بعد از ذبح 24ساعت منجمد یا در یخچال نگهداری شود.

وی بیان کرد: 9 اکیپ ثابت و هشت اکیپ سیار با مشارکت 41 نفر کارکنترل و نظارت بهداشتی بر عرضه گوشت این استان را همزمان با روزهای تاسوعا و عاشورا انجام خواهند داد.

هرساله تعداد زیادی دام نذری در روزهای تاسوعا و عاشورا در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد از سوی هیات ها و مردم قربانی توزیع یا به صورت غذاهای آماده در اختیار عزاداران اباعبدالله (ع) قرار می گیرد.

استان کهگیلویه و بویراحمد با حدود 700 هزار نفر جمعیت در جنوب غربی ایران قرار دارد.


انتهای پیام/ی
برچسب ها: عزاداری ، بهداشت ، دام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.