دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: فرمان گرسنگی زمانی که به مغز فرستاده میشود بدن واکنش دفاعی نسبت به آن نشان میدهد و شخص را وادار به خوردن مواد غذایی میکند که این کاهش قند خون علت فیزیولوژیکی گرسنگی میباشد.
وی افزود: عللهای عصبی روحی و روانی نیز در گرسنگی نقش مهمی دارد همچنین گاهی اوقات فرد اشتهای کاذب نسبت به خوردن غذا پیدا میکند که توصیه میشود فرد محیط پیرامونی را تغییر دهد یا این که فرد میتواند با انجام امور روزمره خود را سرگرم کند که یکی از این راهها برای رفع این وضعیت، جویدن آدامس است.
وی در پایان گفت: در صورتی که این راهکارها جواب ندهد، میتوانیم از گروه سبزیجات غیر نشاستهای مانند کاهو، کلم، هویج، خیار، گوجه فرنگی، کرفس و قارچ استفاده کنیم که با کمترین کالری میتواند حجم معده را پر کند و تمایل فرد را به خوردن غذاهای پرکالری کاهش دهد.
انتهای پیام/