افزایش سن بارداری و عدم شیردهی به فرزندان از علل بروز سرطان سینه هستند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر فتحی دبیر کنگره جراحی بازسازی و زیبایی پستان در نشست خبری گفت: به دلیل شیوع زیاد سرطان سینه در ایران زنان زیادی نیاز به انجام عمل جراحی تحت عنوان بازسازی و زیبایی پستان دارند. 

دبیر کنگره جراحی بازسازی و زیبایی پستان ادامه داد: مسئله بعدی در انجام این عمل جراحی متاسفانه رشته‌هایی است که در این زمینه مهارت کافی ندارند و دست به عمل جراحی می‌زنند که در نهایت منجر به عوارضی در افراد می‌شود که این عوارض در جامعه ما رو به افزایش است که ما بایستی به لحاظ علمی و فرهنگی از این عوارض جلوگیری کنیم. 

وی در ادامه افزود: ما امسال کنگره بین‌المللی جراحی زیبایی و بازسازی پستان را که در سالهای گذشته به همراه جراحی‌های اندام‌های فوقانی به صورت مشترک برگزار می‌شده را به شکل مستقل برگزار می‌کنیم.در این کنگره از کشورهای خارجی نظیر انگلستان، فرانسه، ایتالیا، مکزیک دعوت کرده‌ایم تا منجر به افزایش سطح دانش و مهارت متخصصین جراحی پلاستیک داخل کشور می‌شود. 

فتحی در خصوص انجام عمل جراحی زنده در این کنگره گفت: ما در روز سوم این کنگره بین‌المللی یک خانم را که در شهرستان تحت عمل جراحی پستان قرار گرفته است و دچار عارضه شده است را به صورت زنده به کمک تیم جراحی با روش‌ جدید جراحی پلاستیک زیبایی و بازسازی مجدد قرار می‌دهیم. 

عباس کاظمی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: سینه یکی از سمبل‌های زیبایی در زنان است که فقدان آن در هر سنی به غیر از عوارضی که بر روی فرد دارد نبود آن یک نقص در بدن، روح و روان فرد ایجاد می‌کند که روز به روز در دنیا مسائل مربوط به آن بیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: در درمان و بازسازی سینه یک تخصص نمی‌تواند تمام کارها را به تنهایی انجام بدهد ولی به صورت عمده بازسازی و زیبایی سازی سینه به عهده فوق تخصص جراحی پلاستیک است. 

وی در ادامه خاطر نشان کرد: جراحی بازسازی پستان به روشهایی که قدمت 30 تا 40 ساله دارند و متاسفانه عوارض در قسمت دهنده آن بافت بیشتر است عوارضی از قبیل ضعف عضلات شکمی‌،عدم توانایی در انجام حرکات ورزشی و عوارض دستگاه گوارش،‌ مثل یبوست می‌باشد.

کاظمی ادامه داد: اما ما از روشی بهره می‌گیریم که در دنیا حدود 20 سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرد. ما در این روش با دستگاه میکروسکوپی اقدام به بازسازی سینه می‌کنیم که اتفاقی برای عضلات شکمی نمی‌افتد و عوارض روش‌های قدیم را ندارد و همچنین 33 درصد افرادی که تحت عمل جراحی سرطان پستان قرار می‌گیرند دچار ورم غدد لنفاوی زیر بغل قرار می‌گیرند اما ما در این روش پیوند غدد لنفاوی در ناحیه زیر بغل را هم انجام می دهیم تا اندام‌های تحتانی بیماران مانند روش‌های قدیمی دچار ورم نشود. 

وی در رابطه با شیردهی از سینه‌ای که تحت عمل جراحی قرار گرفته گفت: اگر کسی تحت عمل جراحی سینه قرار گیرد البته بستگی به برداشت بافت دارد ولی عموما در عمل های جراحی سرطان پستان برداشت به صورت کامل انجام می‌شود و فرد دیگر قادر به شیردهی از آن پستان به فرزند خود نخواهد بود.

کاظمی در پایان در خصوص عمل های جراحی زیبایی سینه توسط خانم‌ها گفت: اکثر افرادی که به متخصصان جراحی پلاستیک مراجعه می‌کنند تحت عمل جراحی قرار نمی‌گیرند زیرا ما بر این باوریم که این افراد بعد از ازدواج و بارداری دچار تغییراتی در سینه می‌شوند که خود نیاز به جراحی پلاستیک زیبایی و بازسازی سینه را ایجاد می‌کند. اما در برخی موارد که فرد دچار ناهنجاری مادر زادی است و نیاز به  بازسازی و زیبا سازی پستان دارند پیشنهادشان برای انجام عمل جراحی توسط متخصصین قبول می‌شود.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار