به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دکتر مهدی طبایی دبیر اجرایی دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی در نشست خبری این کنگره که امروز برگزار شد، گفت: معضلی که زیاد قابل توجه قرار نگرفته است زخم و ترمیم بافت است که کمتر به چشم میخورد اما تبعات مالی و جانی قابل توجهی دارد
وی با تأکید بر آمارهای دیده شده افزود: زخمهای مزمن علل مختلف دارند اما آنچه خیلی حائز اهمیت است زخم پای دیابتی است که از نظر جانی و مالی مبتلایان به دیابت را درگیر خود کرده است.
دبیر اجرایی دومین کنگره زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی در خصوص بیماران دیابتی اظهار کرد: هزینههای بیماران دیابتی در ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم بالغ بر 1000میلیارد تومان است که حدود یک چهارم دیابتیها دچار زخم پای دیابتی میشوند.
وی ادامه داد: طبق مقالات منتشر شده در عرض 5 سال حدود 45درصد افراد مبتلا به زخم پای دیابتی در برابر سرطانهای سینه، پروستات و خون مرگ و میر داشته اند.
وی در خصوص دومین کنگره زخم و ترمیم بافت افزود: 50 مقاله به دبیرخانه علمی ارسال شده و بررسی شده، حدود 20 پوستر ارائه میشود، 60 سخنرانی با عناوین مختلف در قالب 8 بنر و همچنین نمایشگاهی از اخرین دستاوردها در طول 3روز ارائه میشود.
طبایی بیان کرد: در این کنگره امتیازات بازآموزی داریم که تقریبا 26 رشته تخصصی همچون جراحی پلاستیک، جراحی استخوان مفاصل، جراحان عمومی، متخصصین پوست، متخصصین زنان و زایمان، پزشکان عمومی، جراحان عروق و غدد، کارشناسان و کارشناسان ارشد فیزیوتراپی را در بر گرفته است.
چالشی که حوزه پزشکی را مختل کرد
پروین منصوری رئیس علمی دومین کنگره زخم و ترمیم بافت با اشاره به زخمهای مزمن، مشکلات بزرگ جهانی و چالش درمانی مهم در حوزه پزشکی گفت: سالانه بار سنگینی برای حل این معضل به دوش مسئولین بهداشت و درمان گذاشته میشود که شیوع بالای بیماری دیابت در دنیا از جمله در ایران و به دنبال آن زخم پای دیابتی، افزایش جمعیت کهنسالی، حوادث، استفاده از داروهای مختلف، پرتودرمانی، افزایش شیوع سرطان و مشکلات روحی و روانی از علل بروز زخم و مرگ و میر است.
وی با تأکید بر توجه شناخت پاتوفیزیولوژی زخم و درمان زخمهای مزمن بیان کرد: درمان و ترمیم زخم در روزهای اول و در دو روز بعد با ارائه درمانهای نوین دارویی، گیاهی و طب سنتی، روشهای مهندسی بافت و سلول درمانی، طب بازساخته، جراحی، روشهای فیزیکی گوناگون بسیار حائز اهمیت است.
منصوری در خصوص هدف برگزاری این کنگره اظهار کرد: هدف ما از برگزاری این کنگره گردهمایی متخصصین در زمینه ترمیم زخم، تبادل، ایجاد گروههای منسجم برای برنامهریزی، همکاری تشخیص و درمان و در نهایت رسیدن به رسالت پزشکی که همان رضای خدا میباشد، است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/