اسدالله رجب رئیس هیئت مدیره انجمن دیابت در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص میزان بروز زخم پای دیابتی در افراد اظهار کرد: زخم پای دیابتی بیشتر در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بروز میکند این مسئله به زمان تشخیص این بیماری در مبتلایان به آن باز میگردد. دیابت نوع 2 به موقع تشخیص داده نمیشود. این افراد زمانی متوجه بیماری خود میشوند، که 10 سال از ابتلای آنها به بیماری دیابت میگذرد.
وی افزود: مسئله زخم پای دیابتی در مبتلایان به دیابت نوع یک کمتر بروز میکند. این مسئله به دلیل تشخیص به موقع این بیماری ایجاد میشود. افرادی که به زخم پای دیابتی مبتلا هستند عصب پایشان در اثر عوامل عصبی، بیماری دیابت و مشکلات عروقی مختل میشود. این افراد، درد، سردی و گرما را در پای خود حس نمیکنند. این افراد زمانی متوجه ابتلای خود به زخم پای دیابتی میشوند، که جسمی خارجی به کفش آنها وارد شده به هر دلیل دچار مشکلات و عفونت در این عضو شدهاند.
رئیس هیئت مدیره انجمن دیابت تصریح کرد: زخم پای دیابتی در افرادی که به اصطلاح بد کنترل محسوب میشوند، بروز میکند. اینگونه افراد بیماری دیابت خود را به خوبی کنترل نمیکنند متأسفانه زخم پای دیابتی در کشور ما نسبت به کشورهای دیگر بیشتر دیده میشود. این بیماری در کشور ما تا مرحله قطع عضو نیز پیش میرود.
انتهای پیام/