همچنین این نهاد اعلام کرده گوشت قرمز نیز احتمالاً سرطانزا است.
براساس تحلیل آژانس بین المللی تحقیقات سرطان، یکی از نهادهای سازمان بهداشت جهانی از بیش از 800 مطالعه تحقیقاتی در سراسر جهان، دارک کافی مبنی بر این که که مصرف گوشتهای فراوری شده میتوانند باعث سرطان روده بزرگ شوند یافت شده است.
بنابراین گزارش، خوردن هر 50 گرم گوشت فراوری شده ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را 18 درصد افزایش میدهد.
این آژانس تاکید کرده است که سالانه 34.000 مرگ بیماران سرطانی مرتبط با گوشتهای فراوری شده است.
منبع: میزان
انتهای پیام/
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.