سید طاهر نوربخش افزود: عمده ارقام تولیدی سیب چهارمحال و بختیاری شامل رقم زرد، قرمز، گلاب کهنز و ماتیکی می باشد.
وی یادآور شد: شهرستان های بروجن و لردگان بیشترین مقدار تولید سیب درختی استان را به خود اختصاص داده اند.
نوربخش گفت: سیب تولیدی علاوه بر مصرف بازار استان و ارسال به استان های اصفهان، فارس و خوزستان به کشورهای حاشیه خلیج فارس هم صادر می شود.
به گفته وی متوسط برداشت سیب در باغات استان چهارمحال و بختیاری، 18 تن در هر هکتار است.
استان
چهارمحال و بختیاری در حال حاضر دارای 40 هزار و 890 هکتار باغ است که 30 هزار و
704 هکتار آن بارور می باشد.
انتهای پیام/ب