به گزارش خبرنگار
اخبارداغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یک تخممرغ بهطور متوسط حاوی ۶ گرم پروتئین است که بیشتر آن بهصورت آلبومین است. میزان چربی آن ۶ گرم بوده که ارزش کالریکی معادل ۸۰ کالری را دارد. این ماده غذائی باارزش همچنین حاوی ویتامینهای B۲,B۱,A نیاسین K,E,D,B۳ و حدود ۲۵ تا ۳۰ میلیگرم کلسیم و ۲ تا یکونیم میلیگرم آهن با قابلیت جذب بالا و ۱۰۴ میلیگرم فسفر است.
تخم مرغ دارای منفذ های ریزی است. وقتی سطح آن را می شویید، این منفذها به دلیل تغییر دمایی که بین درجه حرارت داخل و بیرون تخم مرغ اتفاق می افتد، بازتر می شوند و آلودگی های محیطی از این طریق خیلی ساده تر داخل تخم مرغ نفوذ می کند. به همین دلیل هم تخم مرغ را درست پیش از مصرف آن بشویید و قبل از شکستن هم آن را خشک کنید.
تصاویری از عکس های جالب ودیدنی با تخم مرغ درفضای مجازی دست به دست شده که برای شما کاربران عزیز به نمایش می گذاریم.
انتهای پیام/