فرهاد فزونی عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به بسته خروج از رکود که توسط دولت برای نیمه دوم سال ارائه شده گفت: دولت با توجه به اطلاعات خود و با مشورت تیم اقتصادی خود اقدام به ارائه این بسته کرده است.
وی افزود: نزدیک به 30 سال است که بخش خصوصی خواستار این است که در تمام مراحل تصمیمگیریهای مرتبط با خود حضور داشته باشد در حالی که در عمل این اتفاق نیفتاده است.
به گفته عضو هیأت نمایندگان اتاق تهران تاکنون در هیچ یک از دولتها به بخش خصوصی توجه کافی نشده و نگاه دولتمردان به بخش خصوصی تنها به عنوان یک مجری تصمیمات دولت است.
وی ادامه داد: این در حالی است که اگر دولت معتقد است که بخش خصوصی در شکوفایی اقتصاد تأثیرگذار است باید در تصمیمگیریهای مرتبط با این بخش از نظرات آن استفاده نماید.
وی به این نکته نیز اشاره کرد که عدم توجه جدی دولت به بخش خصوصی به این معنی نیست که آنها نمیدانند که باید به این بخش توجه کنند بلکه به این معنی است که دولت نمیخواهد بخش خصوصی توانمندتر شود.
فزونی تصریح کرد: متأسفانه وقتی بخش خصوصی انتقادی در رابطه با شرایط اقتصادی میکند دولتمردان این گونه آن را تفسیر میکنند که بخش خصوصی فقط به فکر منافع و جیب خود است در حالی که اینطور نیست و نگاه دولت به بخش خصوصی باید نگاه به منافع ملی باشد.
وی افزود: با توانمند شدن بخش خصوصی شاهد افزایش اشتغال و رونق اقتصادی خواهیم بود.
وی بر این نکته تأکید کرد که علت این موضوع که دولت تمایل به توانمند شدن بخش خصوصی شده این است که دولت در ایران بزرگ است و حاکمیت و قدرت به دست دولت است در حالی که در سایر کشورهای جهان که بخش خصوصی در اقتصاد نقش پررنگی دارند دولت کوچک و سبک است و تنها به برنامهریزی و نظارت میپردازد.
انتهای پیام/