در حوزه بهداشت 7 برنامه و 10 پروژه اصلی را دنبال می کنیم که مهمترین آن گسترش و تکمیل برنامه پزشک خانواده، مراقبت های اولیه در نقاط روستایی، عشایر است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب دا؛ دکتر ناصر کلانتری در برنامه نبض شبکه خبر اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب، هیچ گاه نتوانسته بودیم خدمات سلامت را به جامعه شهری بمتناسب با مناطق و جمعیت ارائه دهیم که در آن معلوم باشد بر اساس چه میزان از جمعیت ما باید یک پایگاه و یا مرکز بهداشتی دایر کنیم.

دکتر کلانتری با اشاره به اهداف مهم طرح تحول نظام سلامت گفت: تحول در نظام تحول سلامت امری همه جانبه است بویژه در حوزه بهداشت، زیرا هدف اصلی ما از اجرای این طرح، کاهش پرداختی زا جیب مردم است که لازم بود در جامعه بیمارسازی را کاهش می دادیم و قطعا اولویت اول، جایی است که مردم مشکلات زیادی دارند و بخشی از آنها به دلیل هزینه های کمر شکن درمانی و دارویی دچار فقر مطلق شده بودند که ضروری بود تا گام اول طرح تحول در حوزه درمان برداشته شود.

کلانتری با اشاره به تاکید مهم وزارت بهداشت بر بخش بهداشت عمومی کشور گفت: ما در بهداشت عمومی، که تکیه اصلی آن بر سلامت آب، رژیم غذایی ایمن سالم و هوای پاک است تاکید ویژه ای داریم چرا که این عوامل از عوامل بروز بیماری های غیرواگیر مانند دیابت، سرطان، فشار خون و سکته های قلبی و مغزی است.

وی خاطر نشان کرد: تا کنون در طرح تحول سلامت بی توجهی به بهداشت نشده است و هیچ گاه به این میزان خدمات در حوزه پیشگیری، توانمند سازی مردم و مراقبت های اولیه سلامت را به مردم ارائه نداده بودیم و امید می رود با اجرای کامل برنامه شاهد دستیابی به نتایج مورد انتظار و نیز ارتقای سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه باشیم.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.