به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ دکتر نادر پرور مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: محصولات ارگانیک شرایط تولید خاصی دارند و هر محصولی که به شیوه بومی تولید شود و در شرایط طبیعی به دست آید ارگانیک نیست.
وی افزود: گاهی مردم فکر میکنند مرغ، شیر یا گوسفندی که در روستا تولید میشود ارگانیک است، در حالیکه در روستاها هیچ نظارتی بر تولید آنها وجود ندارد.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه مرغی که در روستا پروش مییابد از هرچیزی حتی از زبالهها هم تغذیه میکند، افزود: مردم این مرغ بومی را ارگانیک مینامند و آن را به مرغ بهداشتی که در کشتارگاهها تولید میشود ترجیح میدهند.
پرور تاکید کرد: ما در هیچ نقطه ایران تولید مرغ ارگانیک نداریم، مرغ ارگانیک حتی باید از اکسیژن بدون آلودگی تنفس کند و فراهم کردن چنین شرایطی بسیار دشوار است.
وی تاکید کرد: ما فقط مراکز تولید مرغ سبز یا مرغ بدون آنتیبیوتیک داریم که آن هم شرایط تولید خاص خود را دارد و ریسک کار بسیار بالا است.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: برای مثال در سال گذشته در استان کرمانشاه 40 هزار قطعه مرغ که قرار بود بدون آنتیبیوتیک باشند نتوانستند پروانه بگیرند.
وی افزود: در سال جاری نیز تاکنون 45 هزار و 700 قطعه مرغ سبز در استان تولید شده و 20 هزار قطعه دیگر هم در چرخه تولیدهستند که به زودی وارد بازار میشوند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/