حسین محمدی در گفتوگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه هیچ واحد کبابی و حلیم فروشی چه دارای پروانه چه بدون پروانه نمیتواند از خمیر مرغ در کباب و حلیم استفاده کند اظهار داشت: استفاده از خمیر مرغ در کباب و حلیم به مثابه استفاده ار کله پاچه در خورشت قرمه سبزی است.
وی افزود: خمیر مرغ چه تهیه شده از پوست مرغ و چه از گوشت مرغ در صورت استفاده از کباب یا حلیم موجب تغییر بو و طعم این غذاها از گوشت به بوی زخم مرغ میشود.
رئیس اتحادیه حلیم و کباب و آش با بیان اینکه این اتحادیه به صورت 100 درصد اعلام میکند که هیچ واحدی از خمیر مرغ در پخت کباب وحلیم خود استفاده نمیکند اظهار کرد: چنانچه دراین زمینه موردی از سوی مردم یا بازرسین بهداشتی مشاهده شود از سوی اتحادیه با این تخلف برخورد میشود.
گفتنی است چندی پیش رئیس انجمن تولید کنندگان فرآوردههای گوشتی طی گفتوگویی با باشگاه خبرنگاران جوان، اعلام کرده بود: که ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در کارخانجات کالباس و سوسیس موجب شده تا این ماده غذایی روانه کبابیها و حیلم فروشیها شود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/