تعامل میان آب منطقه ای فارس و دستگاه قضایی استان در مهار تخلفات آب افزایش می یابد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛دومین کمیسیون آبهای زیرزمینی در شرکت آب منطقه ای فارس راه اندازی شد.

مدیرعامل آب منطقه ای فارس ضمن معرفی و بیان توضیحاتی در خصوص وظایف و اقدامات این شرکت به نصب برنامه های الکترونیک و سامانه های حقوقی و حفاظت و نگهداری در آب منطقه ای اشاره کرد و تسریع روند پیگیری پرونده ها را از جمله مزایای این سامانه ها عنوان کرد.

حمیدرضا دهقانی با تاکید بر اینکه آب منطقه ای فارس در راس صیانت و حفاظت از منابع آب استان قرار دارد ماشینی کردن 100 هزار پرونده در این شرکت را با توجه به تکریم ارباب رجوع پر اهمیت دانست و این امر را گامی موثر در کاهش مراجعه حضوری بهره برداران برشمرد به طوری که تمام مراجعات از طریق دفاتر پیشخوان قابل انجام شده است.

وی اضافه کرد: در استان فارس 65 هزار چاه پروانه دار، 10 هزار پرونده چاه مربوط به قبل از سال 85 به شکل فرم 1 و 12 هزار پرونده فرم 5 وجود دارد و 60 هزار مشترک آب سطحی از منابع آب استان استفاده می کنند.

دهقانی با اشاره به هفت سد به بهره برداری رسیده این شرکت، به معرفی سدهای در دست بهره برداری و طرحهای آبرسانی در دست اجرا پرداخت و ضمن معرفی بخشهای مختلف شرکت، از جمله حوزه مطالعات، آمار و اطلاعات و ایستگاههای باران سنجی شرکت را تکمیل کننده اطلاعات طرحهای عمرانی بخش آب استان عنوان کرد.

وی سیاست وزارت نیرو را تغییر رویکرد از ساخت طرح های بزرگ به حفاظت منابع آبهای زیرزمینی برشمرد و در این راستا به طرح احیا و تعادل بخشی آبهای زیرزمینی در سطح کشور اشاره کرد که امسال با اختصاص 330 میلیارد تومان در کشور در حال اجرا است و فارس با ده درصد اعتبار این طرح، پروژه را اجرا می کند.

حسین صالح جهرمی نیز در این نشست طرح تعادل بخشی را در ایجاد تعادل میان منابع و مصارف آب پر اهمیت خواند و آنرا گامی مهم در جبران کسری مخزن 6 میلیون متر مکعبی استان دانست. 

معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای فارس ضمن بیان پروژه های طرح احیا و تعادل بخشی، تخصیص 10 درصد از اعتبار تعادل بخشی کشور در فارس را از جمله اقدامات موثر این شرکت برشمرد و خاطرنشان کرد: تقویت و استقرار گروههای گشت و بازرسی یکی از برنامه های این طرح است که تا کنون با افزایش تعداد گروههای گشت از 49 گروه به 64 گروه در فارس محقق شده است. 

وی کنترل و نظارت بر پر و مسلوب المنفعه نمودن چاههای آب فاقد پروانه بهره برداری را از دیگر برنامه های این طرح عنوان کرد و به تهیه و نصب کنتور حجمی هوشمند و حفر چاههای پیزومتری در دشتها اشاره کرد و افزود: نصب تجهیزات اندازه گیری بر روی منابع آب، تهیه بانک اطلاعاتی محدوده اطلاعاتی، پهنه بندی و بررسی مخاطرات ناشی از فرونشست زمین، خرید چاههای کم بازده، ایجاد و استقارا بازارهای محلی آب، فرهنگ سازی و ارتقای سطح آگاهیهای عمومی بهره برداران با تولید برنامه های تلویزیونی و طرح داناب از دیگر برنامه های طرح احیا و تعادل بخشی است که امیدواریم با اجرای آن به نگهداری بیش از پیش منابع آبهای زیرزمینی کمک کنیم.

جلسه راه اندازی دومین کمیسیون آبهای زیرزمینی با حضور رییس کل دادگستری فارس، مدیرعامل آب منطقه ای فارس، معاون حفاظت و بهره برداری، مدیران و کارشناسان این شرکت و جمعی از مسئولان دستگاه قضایی استان برگزار شد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 


انتهای پیام/ف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.