ماهانه 2 میلیون جوجه از 682 واحد مرغداری های پرورش مرغ گوشتی در استان تولید می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ مدیر کل دامپزشکی استان قروین گفت:در مراحل پرورش مرغ با تزریق آنتی بیوتیک از بروز بیماریهای  مربوط به  طیور جلوگیری می شود.

بهمن نقیبی افزود:بعد از یک هفته و انجام آزمایشات ،پس از اطمینان از دفع انتی بیوتیک ها ، طیور،برای مصرف وارد بازار می شوند.

وی در اشاره به مرغ ارگانیک اضافه کرد:مرغ ارگانیک به مرغی گفته می شود که از اولین مراحل پرورش در شرایط خاص با  تغذیه طبیعی مثل ذرت رشد کند.

مدیر کل دامپزشکی استان  گفت:در حال حاضر در استان پرورش مرغ ارگانیک وجود ندارد، این مرغ های گوشتی از استان گیلان وارد استان می شود.

سالیانه از 25 میلیون جوجه ریزی حدود 40 هزار تن مرغ گوشتی در استان آماده مصرف می شود.


انتهای پیام/ی


 
برچسب ها: تولید ، ماهیانه ، قزوین ، جوجه ، پرورش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.