رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دانشگاه آزاد کاملاً به مردم متکی است و هیچ کمکی از دولت نمی‌گیرد.

دانشگاه آزاد هیچ کمکی از دولت نمی‌گیرد
به گزارش  حوزه احزاب و تشکل‎های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز در دیدار سفیر و چند تن از استادان علوم ارتباطات دانشگاه اسلو نروژ، با تأکید بر نقش مبادلات علمی برای تلطیف فضای سیاسی بین کشورها، اظهار داشت: ایران با سابقه غنی و طولانی علمی و دانشگاهی، حاضر است با هر کشوری همکاری‌ کند.

وی، در پاسخ به سوال یکی از اساتید در مورد تاریخچه و چرایی تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی و توفیقات آن با یادآوری شرایط نامناسب دانشگاهی ایران در سال‌های اول پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به اهداف تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی در کشور اشاره کرد و گفت: دانشگاهی که کاملاً به مردم متکی است و هیچ کمکی از دولت نمی‌گیرد، امروز 3 میلیون دانشجو، 5 میلیون فارغ التحصیل، 75 هزار استاد و مربی و 11 هزار کارگاه و آزمایشگاه در سراسر کشور دارد و با تمام توان در مسیر ارتقای علمی کشور تلاش می‌کند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در خارج از کشور، به تأسیس واحدها در کشورهای انگلستان، امارات، ارمنستان، تاجیکستان، افغانستان، روسیه و ... اشاره کرد و افزود: مسئولان دانشگاهی دو کشور می‌توانند با توافقات علمی، زمینه را برای گسترش همکاری‌ها در همه ابعاد فراهم کنند.

هاشمی رفسنجانی با بیان امتیازات طبیعی و علمی نروژ، به سیاست ذخیره سازی نفت توسط مسئولان این کشور اشاره و تصریح کرد: اقدامی بی‌سابقه است و مطمئناً با نگاه علمی، می‌توانید آینده‌ای روشن برای مردم خود رقم بزنید.

خانم نورهایم، سفیر نروژ در جمهوری اسلامی ایران نیز با اشاره به برنامه‌های کشور متبوعش در جهت گسترش روابط دو کشور، بر ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی دو کشور به ویژه با دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد و گفت: توافقات دانشگاهی دو کشور می‌تواند زمینه‌ای برای برنامه تقویت همه روابط باشد.

خانم الیزابت آی‌ده، استاد دانشگاه اسلونروژ هم با اشاره به بازدیدهایش از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ تهران به تشریح روابط علمی دانشگاه اسلو با دانشگاه‌های بسیاری از کشورهای دنیا پرداخت و ادامه داد: باید از تجربیات علمی همدیگر در جهت تقویت اصول رسانه‌ای ایران و نروژ استفاده کرد.

وی با تقدیر از تأسیس و تقویت دانشگاه آزاد اسلامی در ایران که توجهی عمیق و علمی به مسایل رسانه‌ای و ارتباطات دارد، گفت: دانشگاه اسلو نیز با 20 هزار دانشجو در مقاطع لیسانس، کارشناسی ارشد و دکترا مشغول تقویت پایه‌های علمی کشور است.

خانم آی‌ده در پاسخ به سؤالات دانشگاهی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، یادآور شد: نسبت استاد به دانشجو در نروژ یک به پانزده است، از اکثر کشورهای جهان، مخصوصاً ایران و پاکستان دانشجو داریم. تدریس‌ها به زبان انگلیسی و بعضاً نروژی است و به ایران آمده‌ایم تا با دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص تبادل استاد و دانشجو و تحقیق و پژوهش مذاکره و توافق کنیم.

سیدوحید عقیلی، رئیس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه‌ای تهران مرکز که میزبان این گروه علمی نروژی بود، نیز با ارائه گزارشی از برنامه‌ها و سفرهای این گروه و موضوعات مذاکره و توافق، گفت: توافق‌نامه‌ای پارسال تهیه شده بود که قرار است در همین سفر با حضور مسئولان وزارت امور خارجه و سفارتخانه نروژ، بندهای آن اصلاح و نهایی شود.

وی روزنامه‌نگاری اقلیم و روزنامه‌نگاری صلح و جنگ را از موضوعات مهم مورد بحث در این سفر دانست و با اشاره به موضوعات سخنرانی‌های دو استاد نروژی در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: هیئت دانشگاهی نروژ قبل از سفر اظهار علاقه کرده بودند که با حضر‌ت‌عالی دیدار داشته باشند و برنامه امروز در راستای خواسته آنان است.

خانم الیزابت آی‌ده و پروفسور آرنه کروزویک، از استادان دانشگاه اسلونروژ و متخصصین امور رسانه و ارتباطات، برای سخنرانی در جمع دانشجویان علوم ارتباطات و مطالعات رسانه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز و امضاء موافقت‌نامه به ایران آمدند و قرار است که از چند واحد دانشگاهی در شهرهای مختلف بازدید کنند.

انتهای‌پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار