در تمام دنیا 3 نوع سم سفید یافت می‌شود که برای سلامتی انسان ضرر دارد.

سوسن پارسا متخصص تغذیه در خصوص استفاده بیش از حد نمک در غذاها در گفتگو به خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در تمام دنیا نمک، شکر و هروئین شناخته شده است و همه دنیا در حال کاهش مصرف نمک در غذاها هستند.

وی افزود: استفاده بیش از حد نمک خون را غلیظ می‌کند و فشارخون را بالا می‌برد که موجب سکته‌های قلبی و مغزی می‌شود. بیشترین ضرر مصرف زیاد نمک بر روی کلیه است که باعث عدم تعادل بین سدیم و پتاسیم می‌شود که مشکلات کلیه را در افراد به وجود می‌آورد.

پارسا در ادامه خاطرنشان کرد: بدن یک انسان سالم در روز بیش از 3 گرم نمک لازم ندارد و در نتیجه احتیاجی به نمک اضافه پاشیدن بر روی غذاها نیست. علت اصلی اینکه در تمام دنیا به کودکان قبل از 2 سالگی نمک نمی‌دهند این است که به طعم شوری عادت نکنند.

پارسا در خصوص نمک موجود در پنیر بیان کرد: نمک موجود در پنیرهای شور حتی با وجود اینکه شب قبل از مصرف در آب بگذارند و حتی در هنگام مصرف هم بشویند از بین نمی‌روند چون در زمان تخمیر پنیر، نمک به اضافه می‌کنیم.

وی افزود: در مواد غذایی طبیعی و نپخته نمک وجود دارد و دیگر نیازی به استفاده از نمک نیست، حتی نمکدان‌ها بر روی میزهای رستوران‌های دنیا حذف شده است و برای سالم ماندن باید مصرف نمک در غذاها را حذف کنیم.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۹ ۲۱ آبان ۱۳۹۴
ببخشید کدوم ایرانی توی سفره ش هروئین می ذاره؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناصر
۲۲:۲۷ ۱۸ تير ۱۳۹۹
سه سفید که میگن سومیش آرده
Iran (Islamic Republic of)
ناصر
۲۲:۴۳ ۱۸ تير ۱۳۹۹
سومیش آرده
Iran (Islamic Republic of)
ناصر
۲۲:۴۵ ۱۸ تير ۱۳۹۹
سومیش آرده
نه هرویین
آخرین اخبار